Publicitat
Esports · 2 de Desembre de 2009. 12:36h.

El Barça menysté la secretària general de l'Esport

Exclouen Anna Pruna de la llotja, l'envien al córner i aquesta ho considera "insòlit"

La secretària d’Esport de la Generalitat, Anna Pruna, s’ha mostrat sorpresa pel fet que el FC Barcelona l’exclogués de la llotja del Camp Nou -on sí que hi eren, entre d'altres, David Bisbal- durant el partit que va enfrontar el club català amb el Reial Madrid. 

En declaracions a El Dia de COMRàdio, Pruna ha especificat que “disposava d’una entrada de primera graderia, que no vaig poder recollir fins dissabte. Estava a la primera graderia, tocant el córner”.

Amb indignació, Pruna ha apuntat que “és insòlit, no s’havia produït mai en la  història de l’esport i del club. És evident que el FC Barcelona és un club privat i els protocols es decideixen prioritàriament des de la mateixa entitat” i afegeix “jo podia quedar-me a casa o venir. Crec que la meva obligació era estar allà perquè represento a una institució, i professionalment seguiré anant-hi sigui a la llotja, a la primera graderia o al córner.”

Sobre Johan Cruyff com a seleccionador català i les seleccions esportives catalanes, Pruna diu que no està segura que “sigui el millor,  perquè en el món del futbol hi ha molts referents. Però si més no és una persona que ha estat molt vinculada a Catalunya des dels seus inicis, que coneix el món del futbol, que té prestigi no només com a entrenador sinó com jugador, que ha demostrat una implicació a nivell de país”. A tot això, afegeix “una persona que accepti ser el seleccionador català de futbol, sap on es col·loca i què significa, que significa, llavors si no hi creus és molt difícil que la teva resposta sigui sí. Si algú pot treballar per Catalunya a nivell europeu aquest és el Johan”.

Sobre la Copa Davis que acull el Palau Sant Jordi a partir de divendres, Anna Pruna  pensa que “estem a l’alçada de país i també a nivell internacional. S’ha demostrat que l’esport català i el país estan a primera línia. Tenim una riquesa esportiva molt diversa, i això no es pot dir d’altres països”.

“Sempre s’ha tingut com a objectiu internacionalitzar l’esport català. Aquesta projecció no només s’aconsegueix amb l’acollida d’esdeveniments; estem preparats tant organitzativament com a potencial esportiu. Aquests esdeveniments que acull Catalunya ens els guanyem, no ens el regalen”.

Anna Pruna, amb Carod, en una imatge d\'arxiu
Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 antiperico, Barcelona, 04/12/2009 - 02:16

el fundaodr de l´español un independentista? jajajjajajajajjajajajjajajaaaaaaaaaaaaaaaaaajajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajaaaaaaaaaa.
pericus catalunya no us estima

#24 Menys VIPs i mes, abonats, 03/12/2009 - 16:52

Doncs a mi en reventa que no puc fer abonat als meus fills per la cantitat de gorrons a la llotja i per la quantitat de entrades que venen a les agencies deviatges i a les empreses. I m importa un collo que paguin mes que jo. Aixo no es "mes que un club

#23 Misbimbo, Sants (Barcelona), 03/12/2009 - 10:38

No trobo res "insòlit" és un club privat que convida a qui vol i quan vol. El partit Barça-Madrid o qualsevol altre no és un acte institucional, aquest és el problema de confondre entitats privades amb institucions públiques.

#22 PEp Badia, BCN, 02/12/2009 - 22:04

Molt bé Jan: canya al TRI, i felicitats per la feina feta.

#21 sulfuro sulfuro, Barcelona, 02/12/2009 - 20:36

Laporta no tiene ni idea de lo que es educación .
No tiene ni idea de lo que conviene al Barça.
No tiene ni idea de lo que le conviene a él.
Con su botellón de champagne francés ya puede despedirse de la política.
Benedicamus Domino!