Publicitat
Esports · 3 de Febrer de 2010. 21:05h.

El Barça nega el pagament de comissions

El club diu que les informacions sobre els terrenys de Viladecans són falses, però només "parcialment"

El Barça nega el pagament de comissions

Una imatge del comunicat del Barça

El FC Barcelona ha assegurat que les declaracions de l'exdirectiu Lluís de Val, referents a la compravenda dels terrenys ubicats a Viladecans, "són parcialment falses i infonamentades". El club blaugrana ha anunciat "accions legals" contra De Val, qui havia denunciat un preu de compra de 13 vegades el seu valor inicial i una comissió de 3 milions d'euros.

En un comunicat de nou punts, l'entitat ha indicat que "el FC Barcelona resulta absolutament aliè al pagament de comissions de qualsevol mena i/o honoraris d’advocats per aquesta operació, no havent abonat cap quantitat per aquests conceptes".

La junta directiva barcelonista també ha afirmat que "no ha mantingut mai cap relació amb la societat Divabe, ja que tant el contracte privat de compravenda com l’escriptura pública van ser subscrits amb Golf de Viladecans, S.A. com propietària dels terrenys".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Joanet Viladecans, Viladecans, 04/02/2010 - 18:03

El De Val us ho està posant als periodistes a punt de caramel. Alcalde socialista, Prenafeta, Alvedra, Pretoria,no us sona aquesta historia de res ? És que ningú s'atreveix a investigar aquests fets?
Hi ha por?

#3 Maria, BCN, 04/02/2010 - 09:40

El que ha de fer el club, es explicar els temes, no pot ser que simplement diguin no es cert, i ja està, cal que expliquin el tema mediapro, viladecans, traffic i altres, ja que si no ho fan, es normal que es pensi que han fotut ma a la caixa. Serietat

#2 BRONCO, l´hOSPITALET, 04/02/2010 - 09:14

Jo crec lanota aclaratoria del Club, Aquet no es el Barça de la epoca de Del Val directiu, on si esfeian aquestas coses i esmalversaben diners en comissions.

#1 carles, bcn, 04/02/2010 - 07:56

Lo típic. Jo et pago a tu i tu pagues les comissions i els advocats. Però al final ho paga el soci. Seria interessant conèixer el nom del bufet. S\\\'aclaririen incògnites.