Publicitat
Esports · 26 de Març de 2010. 09:32h.

"El Barça no ha de fer política"

Soriano considera Laporta "absolutista" i creu"molt dolenta" la seva gestió institucional

"El Barça no ha de fer política"

Soriano, durant l'entrevista

El president d'Spanair i exvicepresident del Barça, Ferran Soriano, ha lamentat en una entrevista a Els Matins de TV3 que "Laporta pretén una continuïtat absolutista", i li ha retret que "la gestió institucional ha estat molt dolenta". En aquest sentit, ha assenyalat que "no pot haver-hi laportisme sense Laporta".

A criteri de Soriano, "la figura del president del Barça que surt cada dia als diaris és una figura caducada. Al segle XXI no volem això". "El Barça està en una situació de divisió que no ens interessa", ha denunciat, a més de reivindicar que el club "és transversal, seria bo que el Barça no es dediqués a fer política".

"Em sembla malament barrejar la política i el Barça, això ho diu el sentit comú", ha repetit, a més dfe lloar que "l'Alfons Godall ha fet una demostració que té personalitat pròpia"

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Carlos Ramón, BCN, 26/03/2010 - 23:47

!Ya! Que sí,q ue sí, que somos borregos. Tu no hacías política cuando en una Junta del FCB te opusiste a que se luciera la "senyera" en la camiseta de los equipos del Barça. ¡Eres un demagogo y un falso! ¡Vete a cobrar del socialismo!

#16 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//, 26/03/2010 - 22:31

La politica del Barça és de representa la Catalanitat .
Visca Joan Laporta i Estruch
Visca Barça
Visca Catalunya //*//
MARC-SABATES.COM

#15 Bernat, BCN, 26/03/2010 - 18:43

Si, Laporta fa país pagant el Barça el pis de la querida, aliant-se amb el dictador de Uzbekistan, fent negocis a costa de la Fundacio, fitxant Keirrison, Henrique, Martin Caceres, Maxi Lopez, etc. a preu d or en operacions fosques com la de Viladecans

#14 Ferrero Rosell, Montigalá, 26/03/2010 - 17:06

En Laporta no ha fet mai ni país ni política al Barça, només ha fet caixa i demàgogia barata.És un dictador bananero i populista.Se li acaba el xollo.

#13 Enric, BCN, 26/03/2010 - 16:24

"molt dolenta" la seva gestió institucional
Ja veurem com acaba la gestió de Spanair quan s'acabin els diners públics!