Publicitat
Esports · 20 de Maig de 2010. 12:23h.

"El Barça no pot fer negocis amb països amb tuf a dictadura"

Salvat denuncia els tractes de Laporta amb l'Uzbekistan

Santi Salvat, precandidat a les eleccions al FC Barcelona, ha denunciat els negocis realitzats per Joan Laporta amb l'Uzbekistan, durant una trobada amb periodistes organitzada per Don Balón. "El Barça no es pot ficar en països que facin olor o tuf a dictadura i on les coses no hi són clares, independentment del retorn que puguin tenir. Aquesta entitat és molt més important en aquest aspecte, ha de ser molt més transparent, i no fer negocis amb aquest tipus de gent", ha dit.

"Tots sabem que d'alguna manera aquella foto que es va fer el nostre president, que anava vestit, disfressat de no sé què, sincerament no crec que aporti gaire al barcelonisme. Hi ha hagut accions poc explicades en aquest aspecte i un país que no està clar només pot aportar opacitat. No, no i no. El FC Barcelona no pot tenir relació amb aquest tipus de països o institucions", ha afegit. Salvat també ha ironitzat amb el fet que el Barça pugui obrir una penya a l'Uzbekistan.

Laporta, acompanyat del president de l'Uzbekistan, Karimov, durant una visita a aquest país
Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 José Tomás, Bcn, 20/05/2010 - 19:02

Venga chicos de las oficinas del Barça, la jornada ya ha acabado, os podeis ir a casa,ya seguireis mañana inundando los blogs con comentarios contra los rivales de Ferrer.

#6 Ramon, Barcelona, 20/05/2010 - 16:41

Dubto molt que hi hagi ni un sol club al món mundial on un candidat a presidir-lo argumenti ximpleries així. És més: tan bon punt el Barça deixés d'estar dirigit per una junta nacionalista catalana, ja ni del Barça sentiríem ximpleries així.

#5 Itabe, bcn, 20/05/2010 - 15:42

Doncs que Yago? Passem de la Xina? de Russia? De comprar jugadors africans? Deixem de jugar a Dubai? Deixem de vendre samarretes als paisos musulmans? Més preocupant és que estiguis pensant de treure Unicef de patrocinador per posar-hi una casa d'apostes

#4 Ramon, Barcelona, 20/05/2010 - 14:57

El Barça tampoc no podia fer publicat de Bettanwin. Empresa que per cert ara publicita equips com el Madrid o el Sevilla sense que la puta premsa hi posi ni el més mínim però. Tenim l'enemic a casa. Vull dir que també a casa.

#3 Barça fins la mort, Lleida, 20/05/2010 - 14:22

Així el barça tampoc pot fer negocis amb xina, russia, països àrabs, espanya..