Publicitat
Esports · 1 de Setembre de 2010. 16:42h.

El Barça paga un milió al representant d'Ibra

El vicepresident esportiu diu que "no podem trencar el contracte amb Mino Raiola"

El Barça paga un milió al representant d'Ibra

Raiola, a la dreta, el dia de la signatura d'Ibrahimovic

El FC Barcelona seguirà pagant al representat d'Ibrahimovic, Mino Raiola, malgrat els estirabots d'aquest i que el suec ja no és al club blaugrana. Segons ha indicat el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, "Mino Raiola té un contracte amb el club que pensem respectar, però a partir d'ara només pagarem el 5% als agents". El directiu ha afegit que "tots els agents dels jugadors tenen un contracte amb el club".

Bartomeu ha assegurat que el representant del suec "guanyava un 10% del que guanyava el seu jugador". Raiola, que cobra un milió d'euros del Barça, també és l'agent del brasiler Maxwell.

El passat 27 d'agost, l'entitat blaugrana va amenaçar Raiola amb iniciar accions legals perquè considerava que atemptava "contra l'honor i la integritat moral del nostre entrenador, Josep Guardiola". Però aquesta nota pública no ha passat de ser un toc d'atenció.

En declaracions a RAC1, Raiola havia dit, sobre la possible marxa d'Ibrahimovic del Barça, que "a mi em sembla que és més fàcil que marxi Guardiola que no que marxi Zlatan”. “Guardiola té el contracte d’un any i Zlatan de quatre, i les matemàtiques són clares”. També havia manifestat que "Guardiola té problemes amb ell mateix" o "Guardiola no és l'amo del Barça".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat