Publicitat
Esports · 4 d'Octubre de 2010. 19:20h.

El Barça planta el diari 'Marca'

Cap futbolista va a la gala feta a Madrid

El Barça planta el diari 'Marca'

Foto de família dels premiats pel diari 'Marca', sense els jugadors del Barça. (Foto: diari 'Marca')

El FC Barcelona ha estat el protagonista de la gala de premis del diari Marca, que cada any reconeix als millors jugadors de Primera i Segona divisió. Però cap futbolista blaugrana ha anat a Madrid a recollir el seu guardó. Tampoc ho ha fet el tècnic Josep Guardiola, a qui el director del rotatiu madrileny va titllar de "feixista" fa uns dies. El club no ha posat en el seu lloc web cap referència al lliurament d'aquests premis.

Com a resposta als atacs del director del diari, Eduardo Inda, qui havia defensat que a Lionel Messi calia aturar-lo "por lo civil o por lo criminal", els jugadors del Barça tenien entrenament aquest dilluns malgrat que no hi ha partit de Lliga fins al dia 16.

Víctor Valdés, premi Zamora; Messi, destacat amb el premi Pichichi i com a millor jugador de la Lliga; i David Villa, premi Zarra per ser el màxim golejador espanyol, han recollit els seus trofeus a Sant Joan Despí.

Guardiola, trofeu Miguel Muñoz per ser el millor tècnic de l'exercici 2009-10, ni tan sols ha estat a la videoconferència a les instal·lacions del club. Gabriel Masfurroll, vicepresident de la Fundació del FC Barcelona, ha estat l'encarregat de recollir el premi a Madrid.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Marc Sabatés i Laporta, Barcelona Catalunya //*//, 06/10/2010 - 11:11

Sis copes sobre sis .
President Joan Laporta , jo ell posaré una estàtua al camp nou .

#7 Saprissa, Sants, 05/10/2010 - 09:44

Marc,aquest any voldràs q perdi tot el Bar$a oi?

#6 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 05/10/2010 - 09:21

Visca Joan Laporta
Visca Barça
Visca Catalunya
Joan Laporta sis copes sobre sis.
Rosell ?
MARC-SABATES.COM

#5 Bertomeu, L´Hospitalet, 05/10/2010 - 01:59

Laporta molt de bla, bla, però després no deixava passar l´ocasió per sortir a la foto i menjar-se uns canapés. En canvi Rosell ha tingut els sants collons de menysprear-los, Molt bé, Sandro !

#4 jordi, l'h, 04/10/2010 - 21:16

el tn de tv3 no ho ha explicat així,que amaguem???