Publicitat
Esports · 9 de Setembre de 2011. 18:14h.

El Barça prohibirà l'accés amb cascs de motos a partir de l'1 d'octubre

Els Mossos d'Esquadra han concedit una moratòria al club

El Barça prohibirà l'accés amb cascs de motos a partir de l'1 d'octubre

El Barça impedirà l'accés al club amb casc en dia de partit

El FC Barcelona no permetrà l'entrada de cascs de motos a les instal·lacions del club a partir de l'1 d'octubre, després d'una moratòria concedida pels Mossos d'Esquadra. Des de la junta directiva s'indica que la mesura s'ha pres "per tal de millorar les condicions de seguretat i en compliment de la normativa vigent".

Segons l'entitat, "els Mossos d'Esquadra interpreten que els cascs de motocicleta són objectes contundents i perillosos en cas d'incidents". "No hi haurà consignes per deixar els cascs per motius de seguretat i logístics, a causa de la gran afluència de motocicletes (se'n calculen més de 10.000), en un temps molt limitat, que fan inviable poder donar aquest servei".

Malgrat tot, la prohibició no entrarà en vigor fins l'1 d'octubre. El club ha demanat "als socis y aficionats un esforç de conscienciació per tal que la prohibició d'entrar cascs a partir de l'1 d'octubre es pugui desenvolpuar amb la màxima normalitat".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 angel, cardedol, 10/09/2011 - 18:02

hi han coses que no entenc. a veure posar el CAT els mossos posen multa perque l´estat ecspanñyol els obliguen a prohibir i ara els obliguen a prohibir entrar el casc al camp nou, per què, ho diuen l´estat? els mossos en que son competents?

#4.1 Jordi, Barcelon, 11/09/2011 - 12:54

En la matrícula no se puede poner nada, ni un CAT ni una pegatina de Nocilla. Es fácil de entender, incluso para ti.

#3 vicme, bcn, 10/09/2011 - 15:11

Prohibit trempar!!!

#3.1 Saprissa, Sants, 12/09/2011 - 07:08

si noi es el q sembla hahahaha

#2 cesc, granollers, 10/09/2011 - 02:59

En el dibuix del casc, el conjunt visera mes suport visera, sembla més un objecte fàlic, i sembla que parlin de prohibir el que pasa per les nits alvoltant del camp del Barça en lloc de prohibir utilitzar el casc dins de les intalacions del Camp nou.