Publicitat
Esports · 23 d'Octubre de 2013. 20:20h.

El Barça rectifica

Els menors de vuit anys podran entrar de forma gratuïta excepte en els partits d'alt risc

El Barça rectifica

Imatge de la nova invitació infantil

El FC Barcelona ha anunciat que els familiars de socis menors de 8 anys sí podran accedir de forma gratuïta al Camp Nou amb una invitació especial que hauran de recollir al club. Tot i això no podran entrar en els partits considerats d'alt risc ni els que es preveu molta afluència de públic.

El club ha matisat, doncs, la polèmica mesura anunciada fa una setmana, segons la qual es prohibia, a partir del partit contra el Reial Madrid del proper cap de setmana, que els menors de 7 anys puguin accedir a l'estadi sense entrada, com es podia fer fins ara, per atenir-se a la llei, evitar un sobreaforament i avançar-se així a qualsevol accident o risc.

El Barça ha anunciat avui que ha pujat un any l'edat mínima requerida i que els menors hauran d'anar acompanyats d'un soci i portar unes de les invitacions especials que s'hauran de demanar i que serviran per comptabilitzar quanta gent hi ha al Camp Nou.

Això però no es podrà fer sempre. I és que el club ha decidit que els menors de vuit anys no podran entrar als partits considerats d'alt risc o d'alta afluència de públic. D'aquesta manera, els partits excepcionals sense entrades infantils gratuïtes són els Barça-Reial Madrid, Barça-Atlético de Madrid, eliminatòries de vuitens, quarts i semifinal de la Champions League, semifinal de la Copa del Rei o la Supercopa d'Espanya.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 BEJOTA, BCN, 26/10/2013 - 16:54

LI VAIG DIR A UN SEGUIDOR DEL BARÇA QUE'L R. MADRID ERA MÉS CATALÁ QUE NO PAS EL BARÇA.. NO SABIA QUE EL R. MADRID FOU FUNDAT PELS GERMANS PADRÓ (CATALÁNS DE TOTA LA VIDA) I QUE'L BARÇA ÉS UNA FRANQUICIA SUÏSSA