Publicitat
Esports · 20 de Gener de 2009. 18:42h.

El Barça reté les invitacions del derbi

El club blaugrana dóna total suport a l'Espanyol per a evitar incidents a Montjuïc

El Barça reté les invitacions del derbi

Una imatge dels incidents del darrer derbi

El FC Barcelona ha retingut i no ha distribuït les invitacions que per cortesia li va enviar el RCD Espanyol de cara al partit d'anada de quarts de final de la Copa del Rei. El Barça ha decidit no fer ús d'aquestes invitacions i ha donat el seu suport públic a la iniciativa del consell d'administració blanc-i-blau de vendre només entrades als seus associats. "El club no té cap entrada. Les entrades que normalment es lliuren, estan retingudes i no s’han distribuït", ha indicat Xavier Martorell, director de l’Àrea de Seguretat Corporativa i màxim responsable de la seguretat del Barça.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Saprissa, Sants, 21/01/2009 - 18:01

vagi per endavant la meva felicitació a la mida pressa per Laporta.Els pericus sabem reconeixer quan les coses es fan bé al rival

#6 Ignasi, Barcelona, 21/01/2009 - 14:24

un altre gest de cara a la galeria. Tothom sap que si els bobos nois van entrar al Setembre va ser per una enesima negliciencia al nostre Club. Sempre Espanyol!!!

#5 JIRDI, BCN, 21/01/2009 - 13:17

soc perico , pero haig de reconeixer que el sr laporta i la junta del fcb , ha fet el mès senssat. FELICITO AL SR LAPORTA PER LA SEVA DESICIO PERQUE ES LA MÈS SENSSATA.

#4 pericu, Barcelona, 21/01/2009 - 13:15

Avui anire al camp a animar al meu equip, però en el cas que els boixos entrin al camp, inmeditament marxare i demà al matí em donare de baixa com a soci, ja que si entrn vol dir que algu els hi ha facilitat la entrada

#3 Cas perdut, BCN, 21/01/2009 - 10:30

Molt bé, Laporta. Has complert la paraula donada als mitjans. El Barça no es pota arriscar a què que uns bretols taquin la seva imatge. I això que sóc perico.