Esports · 5 de Març de 2010. 12:25h.

El Barça suspèn Oriol Giralt per un any

El promotor del vot de censura havia demanat a la fiscalia que investigués Laporta

El Barça suspèn Oriol Giralt per un any

Oriol Giralt, en una imatge d'arxiu

La comissió de disciplina del FC Barcelona ha suspès la condició de soci d'Oriol Giralt durant un any. El motiu, segons l'entitat blaugrana, és l'incompliment greu de les obligacions com associat per denunciar als tribunals membres de la directiva de manera reiterada i sense fonament.

L'episodi que ha provocat aquesta decissió de l'òrgan presidit per Josep Cubells, també vocal i secretari de la directiva blaugrana, ha estat la denúncia davant la fiscalia contra Joan Laporta per la intervenció del seu despatx professional en l'acord de col·laboració entre Mediapro i Johan Cruyff. La fiscalia va arxivar l'escrit presentat per Giralt, basat en informacions periodístiques, i el club va iniciar l'expedient sancionador que ha finalitzat amb un any de suspensió.

El promotor del vot de censura contra la junta directiva blaugrana disposa 40 dies per presentar un recurs davant la justícia ordinària. La intenció de Giralt és aconseguir la paralització del procés abans de l'elaboració del cens electoral per poder votar el dia 13 el nou president del Barça.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Marc Sabatés i Laporta, Barcelona Catalunya //*//, 10/03/2010 - 09:35

Sr Joan Laporta i Estruch és el millor
president de tota l " historia del Barça.
Joan serà sempre al meu cor de Català .
Visca Joan Laporta
Visca Barça
Visca Catalunya //*//
MARC-SABATES.COM
FC BARCELONA
CATALUNYA LLIURE

#22 Andreu, Barcelona, 08/03/2010 - 20:13

Laporta està protagonitzant els pitjors capítols d la història social del Barça. Socis i sòcies, el Caudillo ha tornat i amb ell la dictadura més vergonyosa i els directius, q pretenen succeir-lo son com ell i ho consenteixen. Tornem el club als socis

#21 Marc, Girona, 08/03/2010 - 17:09

Marc Sabates, però com es pot ser tan limitadet, com pots fer del Laporta una religió. Pensa com actua, i et donaràs compte que es pitjor que els que gobernaven aquest país els anys 40. Noi, em preocupes i molt. Per cert, ànims Giralt i gràcies per tot.

#20 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 07/03/2010 - 11:36

Oriol Giralt (sandro rosell ) a fet molt mal ha de pagar els consequències.
Visca Barça
Visca Catalunya //*//
MARC-SABATES.COM
FC BARCELONA
NACIO CATALANA AMB PRESIDENT JOAN LAPORTA I ESTRUCH.

#19 Montecristo, Illa d'If, 07/03/2010 - 10:51

Ho sento, però ho torno a repetir: Aquí l'únic que has estat jutjat i CONDEMNAT en 1a instància i pel TSJC, han estat el Present Joan Laporta i la seva junta, per incumplir els nostres estatuts.
Que se'l apliqui també la Comissió de disciplina.