Publicitat
Esports · 9 de Març de 2021. 18:25h.

El Barça té butlla

Ni el Govern ni TV3 critiquen la celebració de Laporta sense mascaretes ni distància social

El nou president del FC Barcelona, Joan Laporta, va protagonitzar durant la celebració de la seva victòria a la presidència de club escenes on els participants de la seva candidatura no portaven mascareta, s'abraçaven, besaven i cantaven junts sense respectar les mesures de seguretat.

TV3 va emetre les imatges diumenge passat sense qüestionar en cap moment l'actitud de la candidatura guanyadora. Per la seva banda, la portaveu del Govern, Meritxell Budó, en roda de premsa, ha manifestat al respecte que “és important que recordem que encara estem en una pandèmia, que encara estem treballant per a reduir l’impacte de la covid entre nosaltres”.

“Estem en un procés de vacunació que ens ha de permetre avançar ràpidament cap a la immunitat de ramat. És feina de tots mantenir les mesures de seguretat, ser responsables amb el nostre comportament. Malgrat que en certs moments d’alegria podem entendre que ens oblidem de certes mesures és important que les recordem”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 11/03/2021 - 13:04

Normal, todo aquel (ya sea persona, entidad, etc., etc.) que adopte el supremo dogma de la biblia lazi tiene gula para esto y mucho más.

#8 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 10/03/2021 - 17:56

Por dos razones:
1. No es una celebración de Vox
2. No quieren perderse la paellada de este verano en Cadaqués con rifirafes sobre el uso de mascarillas. Ya saben que Laporta es coleguis de esta tropa elitista que contamina Cataluña.

#7 Sergi Sergio, Barcelona, 10/03/2021 - 13:47

Aqui te butlla tothom menys els ciutadans normals i corrents, el Laporta, les feministes, els separatistes, els antisistema, la extrema esquerra, la resta a pencar i a pringar.

#6 Charly, Barcelona, 09/03/2021 - 23:52

A Laporta ja li ha donat el vist i plau la Paluzíe, ell pot passar de tot tranquil.lament.

#5 Marcial, Santa Coloma, 09/03/2021 - 21:24

Acaban de llegar y ya levantan copas. Cigalons, el gel hidroalcohólic a les mans i el moet al estómac.