Publicitat
Esports · 16 de Febrer de 2015. 21:18h.

El Barça trenca amb Jaume Roures

El club canvia Mediapro per Telefònica

El Barça trenca amb Jaume Roures

Una imatge d'arxiu de Jaume Roures

La Junta Directiva del FC Barcelona ha acordat aquest dilluns la cessió a Telefónica de Contenidos, S.A. dels seus drets audiovisuals per a la temporada 2015-16. Actualment aquests drets els té la companyia Mediapro de Jaume Roures.

El club blaugrana ha explicat a través d’un comunicat que “amb aquest acord aposta per una companyia líder del sector a nivell global i amb una clara orientació a la innovació”.

“Aquest acord, que és estratègic per a la nostra Entitat, és fruit d’un llarg període de contactes i negociacions amb operadors de tot el món”, ha afegit.

En el comunicat el Barça també agraeix a Mediapro “el seu suport i la seva col·laboració al llarg dels anys que ha estat lligada a la nostra Entitat en l’àmbit dels drets televisius”.

Així mateix, en la reunió d’avui s’ha acordat la cessió a Telefónica de l’explotació del canal de televisió del Club, Barça TV, “amb un ferm compromís per mantenir l’actual format del canal i per potenciar aquells continguts que incrementen el seu factor diferencial”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#5 LLUC, MARXEM JA, 17/02/2015 - 19:32

Ja era hora! Un tio (quasimodo Roures) que està darrera tots els programes antiBarça de l´Estat Espanyol (Pedrerol, Jugones, Manolos), que posa un íntim de Florentino com a Director de LaSexta (només cal veure Deportes LaSexta) i que enfonsa BarçaTV, l´hem de beneficiar?

#4 fanastik, Tarrako, 17/02/2015 - 17:19

Culés esteu perduts!!! jajaja.. entre directius corruptes, tribunals, diner que finança l'exèrcit islàmic i ara la rematada final!! Una gran empresa espanyola pels quatre costats, 'comprant' un club separatista!!! q em tronxooooooo....

#3 Titot, Igualada, 17/02/2015 - 13:00

au, Jaimito, torna a passar pels tribunals... suissos. No fos cas que et trobin els calés, com als Pujol.

#2 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, VALLES ORIENTAL, 17/02/2015 - 08:13

Gracias aquesta Directiva del BARÇA i el seu President Corrupta i LLadre ara tindren un BARÇA Molt molt Espanyol amb TELEFONICA . Ja es lo que els faltaba als de BARTOMEU el Pocasolta tindria que DIMITIR AL SER ACUSADO Formalmente de ser un CORRUPTE Com hu es Sandro Rosell

#2.1 spanish, Madrid, 17/02/2015 - 09:09

Roures es un mafios...jo em preocuparia mes de Qatar, que subvencionen assassins

#2.2 Titot, Igualada, 17/02/2015 - 13:02

és clar, Ecscanish, Israel no subvenciona assassins, no... només mercenaris ultraortodoxes amb bombes de fòsfor i gorrito.

#1 Carlos Gomez, Bcn, 16/02/2015 - 21:59

Mare de Deu Santisima.
Si hasta el Barça ya esta en manos unionistas.
Ya solo falta que a la sra Rahola la contrate 13TV, a Oriol Pujol lo nombren Director Gral de Prisiones y que el senyor Cuyas se case con la Infanta Elena.

Ens enfonsem sense remei.
Es veia venir.