Publicitat
Esports · 24 de Setembre de 2009. 08:44h.

El Barça va espiar quatre vicepresidents

El club va contractar l'agència de detectius Método 3 per a investigar la seva vida privada

El Barça va espiar quatre vicepresidents

El director general del Barça, Joan Oliver, en una imatge d'arxiu

El Barça va contractar, el passat abril, una agència de detectius perquè investigués quatre dels cinc vicepresidents que inicialment formaven la llista de possibles aspirants a encapçalar una llista continuista:  Jaume Ferrer, Joan Boix, Joan Franquesa i Rafael Yuste, mentre que Alfons Godall, que es va descartar com a candidat per motius personals, va quedar al marge de la investigació.

Segons informa El Periódico, el club va contractar l'empresa Método 3 perquè investigués la vida privada i professional dels vicepresidents a la recerca de qualsevol aspecte conflictiu que es pogués utilitzar en contra seva durant el procés electoral.  L’ordre d’espionatge va sortir de la mateixa entitat i diverses fonts han apuntat que va ser ordre del director general del club, Joan Oliver.

Oliver va encarregar als serveis de seguretat del club que busquessin una agència acostumada a fer aquest tipus d’auditories. La feina de l’agència va consistir a fer el que es coneix com una auditoria de risc: furgar en la vida laboral i personal del personatge per veure si hi ha cap episodi que pugui ser utilitzat en contra seva. "Aquests informes són molt habituals als EUA i cada cop més freqüents als partits espanyols", va dir un responsable de Método 3.

Un dels vicepresidents es va assabentar i ho va fer saber als seus companys. Quan van demanar explicacions a Laporta, el president es va mostrar sorprès i va assegurar que no en sabia res. Un dels afectats no descarta emprendre accions legal quan se acabin les eleccions.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#44 pere, Santcu, 25/09/2009 - 02:50

Pau (Bcn)

Què té a veure el carall amb el rosari?
En "ecspanyol·", la gimnasia con la magnesia?

#43 Laporta, quin perill, pel Barça i per Catalunya, 24/09/2009 - 22:07

es l hora de n Sandro Rosell, Josep M Bertomeu i cia que no necessiten euros per les seves empreses ni posició civil ni sen vande farra ni reben regals dels oligarques pro russos ni intenten intermediar en la venda de clubs de futbol dels Paisos Catalans

#42 xavi, bcn, 24/09/2009 - 17:55

Es indigna que aquests personatjes dirigeixin al FCB, que fotin el camp de una p.vegada i deixin el club en mans de gent sana, que n'hi ha molta per sort.Si el club fos SAD, tot aixó no passaria, ara el maneguen uns quants.PROU,PROU,PROU.Eleccions votant

#41 Gironí, Girona, 24/09/2009 - 17:48

Com és que cap mitjà de comunicació ha criticat que la samarreta d'entrenament que fa servir el Barça a la Champions és blanca. Aneu a la botiga virtual de la web del Barça i mireu. Quedareu acollonits. El Barça de Blanc!

#40 je je je je, catalunya ja ja ja, 24/09/2009 - 17:14

aqui super agente 86 estamos espiando canvio i corto si cortos si q son un poco estos kules no pueden tener un temporada tranquila