Publicitat
Esports · 5 de Febrer de 2009. 21:08h.

El Barça veta TV3

Ha impedit l'entrada d'un cotxe de la televisió pública per al partit de bàsquet

El Barça veta TV3

Comentaristes de televisió, en el Barça-Maccabi

Un cotxe de TV3 no ha pogut accedir a les instal·lacions del FC Barcelona, en el qual viatjaven un periodista i un tècnic per a cobrir el partit de bàsquet entre el FC Barcelona i el Maccabi de Tel Aviv. Els professionals de la televisió pública catalana duien la corresponent targeta de pàrquing que el club atorga als mitjans de comunicació, però no han pogut entrar. Al final, han hagut d'aparcar el cotxe a la zona del Palau de Congressos.

TV3, en virtut de l'acord subscrit amb l'Eurolliga de bàsquet, disposa dels drets per a transmetre els partits del Barça a la màxima competició europea de clubs. En el partit davant el Maccabi, els locutors de TV3, Jordi Robirosa i Nacho Solozabal, van comentar el partit des dels estudis de la televisió.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 albert, vic, 06/02/2009 - 12:57

A la notícia diu que no van poder entrar AL PÀRQUING no a les instal..lacions (palau)...

#2 sou mentiders !!!!, barcelona, 06/02/2009 - 09:45

Per què mentiu?
I les imatges dels nois que salten a la pista i els detenen, de qui són?
El Rovirosa ho diu ben clar: imatges grabades pel camara que va amb el Victor Lavagnini. Segons això, hi ha 2 persones de TV3 dins el palau. e-noticies, mentiu?

#1 Sergi, Pequín, 06/02/2009 - 08:46

Si no publiqueu els comentaris que critiquen la vostra mala redacció, els lectors deixaran d'escriure'ls. I, per cert, us heu deixat la T!!! No han pogut accediRRRR! Babaus!