Publicitat
Esports · 18 d'Agost de 2011. 10:33h.

El Barça veu Mourinho com una "xacra per al futbol"

Vilarrubí: "el Madrid no es pot solidaritzar amb una actitud com la que va protagonitzar el seu entrenador"

El Barça veu Mourinho com una "xacra per al futbol"

Carles Vilarrubí (Foto: FC Barcelona)

El vicepresident de l’Àrea Institucional del FC Barcelona, Carles Vilarrubí, ha explicat que el club blaugrana no prendrà “cap decisió sobre l'actitud de Mourinho” al partit d'ahir, però ha dit que espera “que algú actuï”. "El Reial Madrid com a institució no es pot solidaritzar amb una actitud com la que va protagonitzar el seu entrenador", ha apuntat Vilarrubí, que ha qualificat Mourinho de “xacra per al futbol espanyol”.

En declaracions a a RAC1, Vilarrubí ha revelat que va ser l'entrenador del Reial Madrid, José Moruinho, qui va cridar els jugadors blancs al final del partit perquè marxessin al vestidor i no es quedessin a l'entrega del trofeu al FC Barcelona. "Vaig veure clarament com Mourinho donava indicacions als seus jugadors per anar al vestidor després del partit", ha manifestat el vicepresident blaugrana.

Preguntat per les relacions amb el Madrid, Vilarrubí va destacar que són purament cordials i que "no les qualificaria d'especialment càlides". No obstant això, va voler recordar que a diferència de la imatge que va oferir el Madrid, el seu president Florentino Pérez va romandre a la llotja durant la celebració del campió i fins i tot va aplaudir quan Xavi va alçar la el trofeu.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat