Publicitat
Esports · 14 de Maig de 2015. 11:24h.

El Barça veu "persecució contra Catalunya" en el cas Neymar

Cardoner: "El Barça és el buc insígnia del catalanisme i és lamentable que s'estiguin fent servir instruments d'aquest tipus"

El Barça veu "persecució contra Catalunya" en el cas Neymar

Jordi Cardoner

El vicepresident del FC Barcleona, Jordi Cardoner, ha reaccionat a l’apertura de judici oral pel cas Neymar que asseurà al banc dels acusats a ’expresident del Futbol Club Barcelona, Sandro Rosell, i l’actual mandatari Josep Maria Bartomeu. “És 'cansina' la persecució que s'està portant contra el nostre club. No és contra el Barça només, és contra el país, és contra Catalunya”, ha dit. 

Cardoner, en declaracions a El Món a RAC-1, ha manifestat que "el Barça és el buc insígnia del catalanisme i és lamentable que s'estiguin fent servir instruments d'aquest tipus amb causes que haurien de ser molt més nobles”. “Sembla que sempre que tenim una gran alegria esportiva calgués mermar-la l'endemà amb una notícia de fora de l'àmbit esportiu”, ha lamentat.

El directiu del Barça s’ha mostrat “sorprés per aquesta celeritat judicial” i ha afegit que “és una evidència que estem anant amb presses i les presses no són bones companyes de viatge en temes judicials. Estem parlant d'una imputació del nostre club i del nostre president. És una imprudència absoluta i això fa aixecar suspicàcies”.

Finalment, s’ha pronunciat sobre l’eliminació del Madrid a les semifinals de la Champions League i ha assenyalat que “sempre he estat partidari de mai enfrontar-nos al Madrid”. “Els problemes, millor evitar-los. El millor era que l'eliminés un altre club i que el Madrid no arribi on sí que ha arribat el Barça”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#37 pere, girona, 15/05/2015 - 13:54

SiSi España nos roba, eso no lo decía la familia Pujol.

#36 Claüc, Sabadell, 15/05/2015 - 09:55

Que hi ha persecució d'Espanya contra Catalunya ja ho sabíem, però que ara ho diguin unionistes com en Rosell i directius actuals del Barça, ja és novetat i ho demostra més.

#35 Jordi, Bcn, 15/05/2015 - 01:45

Eppppp Catalunya es molt mes l els cules
Si a ells els persegueixen.....k fan ells amb la resta de clubs esportius de quelcom esport a Catalunya?
Intenta fer-los desapareixe

#34 Enrique, Mentiders, 14/05/2015 - 23:46

És una explicació tant "burda" la d'aquests dirigents culés, que pensen que tots som tontos.S 'omplen la boca amb el nom de Catalunya (com els pujols) i tota la culpa és d'Espanya ( o Madrid). Ells presumptes llladres son unes víctimes, només. Fora manipuladors.!

#33 Roberto alcázar , Tgn, 14/05/2015 - 23:46

Aquest tio o es ruc o no té sentit del ridícul