Publicitat
Esports · 29 de Juliol de 2009. 15:47h.

El Barça viatja als EUA amb la senyera a l'avió

Els de Guardiola visitaran Los Angeles, Seattle i San Francisco

El Barça viatja als EUA amb la senyera a l'avió

L'avió del Barça

L'avió que ha dut el Barça fins els Estats Units portava dibuixada una senyera, juntament amb l'escut del club blaugrana i l'emblema del RACC, tal com mostra la fotografia de la web del club. Durant dotze dies els de Guardiola seguiran preparant-se per posar-se a punt per a la temporada, i ho faran a Los Angeles, Seattle i San Francisco.

L’expedició del FC Barcelona, integrada per 58 membres del primer equip -amb els jugadors i el cos tècnic-, està encapçalada pel president Joan Laporta. També es desplacen els vicepresidents Jaume Ferrer, Joan Boix, Rafael Yuste i els directius Jacint Borràs, Patrick Auset, Josep-Ignasi Macià, Xavier Bagués, Magda Oranich, Albert Perrín i Xavier Sala i Martín. Alhora acompanyen l’equip el director general corporatiu, Joan Oliver, i el secretari tècnic, Txiki Begiristain.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Saprissa, Sants, 05/08/2009 - 09:39

si fossiu patriotes de veritat sacrificariau el Bar$a per Catalunya,pero com de veritat la gent té com a patria el colors dels diners i la llei del minim esforç direu q no,pq blablabla i bla bla

#20 Saprissa, Sants, 05/08/2009 - 09:38

a veure cules,si l'independencia depengues de q el barça acceptés jugar una lliga catalana,sacrificariau els beneficis de jugar en una lliga menys competitiva?no em val q poseu exemples del Monaco,cardiff o Swansea

#19 Per Catalunya de tots els (catalans, els no culers també), bcn, 04/08/2009 - 19:59

ja ho hem vist que no ets perico, ets ximple o no hi arribes a més. l´equip més fracassat? el Barça està orgullós de portar la senyera, no en fa exclusivitat, encara que ho sembli degut al 'catalanisme' del espanyol.

#18 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA //*//, 01/08/2009 - 19:55

Visca Barça i Catalunya lliure .
Moltes gràcies President Joan Laporta i Estruch.
MARC-SABATES.COM

#17 Jordi, Barcelona, 31/07/2009 - 11:13

I la bandera Suïssa on estava?!