Esports · 16 de Març de 2022. 09:05h.

El Camp Nou perd el seu nom

De l'Unicef a la samarreta a posar Spotify a l'estadi

El Camp Nou perd el seu nom

El president del FC Barcelona, que en la seva primera etapa va lluir Unicef a la samarreta com a espònsor del club, ha hagut de sacrificar el nom del Camp Nou a causa de la situació econòmica que travessa el club. Tanmateix, el comunicat oficial del club, però, no parla dels ingressos que suposarà per a l'entitat aquest acord de patrocini.

El FC Barcelona anunciat l'acord de patrocini amb Spotify, la famosa plataforma de música en línia. El vincle arrencarà la temporada 2022-23 i serà per quatre temporades. Una de les principals novetats incloses en el contracte té a veure amb el nom de l'estadi blaugrana, que passarà a dir-se Spotify Camp Nou.

La plataforma de streaming també patrocinarà les samarretes del primer equip masculí i femení durant les quatre pròximes temporades. També patrocinarà les samarretes d'entrenament durant les tres properes campanyes.

Laporta ha celebrat l'acord perquè "seguim fent passos endavant en aquesta nova era que hem iniciat i que demostra, un cop més, el caràcter innovador i la superació constant que caracteritzen el Barça i que l’han convertit en un club únic a tot el món". Aquest acord ha de ser ratificat, el pròxim 3 d'abril, en una Assemblea Extraordinària de Compromissaris, que serà per via telemàtica.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Culerdo, Basilea, 16/03/2022 - 20:01

En el FarSa quién manda más, los socios o Rakuten, Sputify, Goldman Sachs? Por no hablar de los canteranos andaluces, gallegos, Marroquís, de Valencia, uruguayos, etc.

#13 Parrot, Chicago meixugo, 16/03/2022 - 19:37

Al loro! no està malament el nom aquest SPOTIFY, te connotacions no massa esportives i més aviat sembla un producte de neteja (que no és), poc a poc lñes essències del Barça com d'altres coses nostrades van desaparaguent començat per les samarretes que cada cop son més rònegues, a no trigar l'himne serà un Rap o un reguetón.

#12 Pan con tomate y jamón ibérico, II*II El ruc català vola.., 16/03/2022 - 17:51

Vaya... así que Spotify le pone su nombre a la ruina del campo de Barça... Esperemos que no se les caiga encima la tribuna...

Habrá que buscarse otro sitio donde escuchar música... Al enemigo ni agua...!! y a quien colabora con el enemigo... tampoco...

#11 El morochino multicultural, Tombuktú, 16/03/2022 - 16:36

Ya se cargaron el Palau de la Música y el Ateneu Barcelones, ahora van por el Camp Nou. Quedan el Teatre del Liceu y la Sagrada Familia. Copito de Nieve se murió antes.

#10 D. Baró, El Prat de Llobregat, 16/03/2022 - 14:17

después del juinki winki quieren que alguien atienda al ramat (borregada suena más feote) aunque no aprendan nada. Así ellos y ellas pueden currelar y más juinki sin winki.