Publicitat
Esports · 3 d'Octubre de 2013. 18:27h.

El capità de la selecció d'hoquei diu que van "a sac amb el catalanisme"

El català Pedro Gil afirma que li diuen "de tot" per sentir-se també espanyol: "no estic a gust"

El capità de la selecció d'hoquei diu que van "a sac amb el catalanisme"

Pedro Gil

El capità de la selecció espanyola d'hoquei patins, Pedro Gil (1980, Sant Sadurní) afirma que a algunes pistes de Catalunya l'insulten per sentir-se "català i, sobretot, espanyol". "A Catalunya és difícil perquè estan a sac amb el catalanisme", lamenta.

"Fa poc vaig venir a jugar amb el meu equip a Igualada i vaig haver d'escoltar de tot des de les grades. Si dic que sóc català i espanyol no estic dient res estrany, penso jo. Tots som espanyols siguem d'on siguem, i no sé per què ens entestem a voler ser més petits del que som", explica en una entrevista a La Razón digital.

"En part no vull tornar a la lliga espanyola per això, perquè no estic a gust. Em sap greu perquè aquí és on m'agradaria viure, on he nascut", admet. "No pot haver-hi un Catalunya-Espanya perquè Catalunya no és independent i espero que mai no ho sigui, pel bé de tots, d'Espanya i de Catalunya. No vull ni pensar-ho. Com més grans siguem, millor", afegeix.

Publicitat
Publicitat

117 Comentaris

Publicitat
#73 BEJOTA, BCN, 05/10/2013 - 13:52

NO CAL MARXAR SI NO FER-HI FRONT.A UN, DUES VEGADES MÉS GROS QUE JO ,EL VAIG POSSAR FIRMES A UN BAR ON VA DIR "QUE'LS DEL PP NO TENIAN COLLONS DE DIR-LO DEVANT D'ELL".NO SE'N OBLIDARÁ DE MI FACILMENT.


#72 Castro, calella, 05/10/2013 - 10:45

No serà l'únic

#71 Pere, Lleida, 05/10/2013 - 00:53

Aviat s'iniciarà l'èxode... És inevitable davant tanta intolerància i fanatisme.

#70 don Pelayo, Barcelona, 04/10/2013 - 22:48

Te entiendo perfectamente, Pedro Gil, los nacionalistas e independentistas van de víctimas y en realidad son los verdugos. Solo aceptan a los que no quieren ser españoles o odian España, los demás,para ellos,somos malos catalanes y sus enemigos.
Vamos Pedro Gil!! Vamos España!!

#70.1 Jordi Torras, Bcn, 05/10/2013 - 19:14

Eso ,esp, iros , y no hace falta que volvais si os sentis maltratados, nosaltres som majoria a Catalunya i com que també ens sentim maltractats també fotre'm el camp per no tornar, i tan amics, sempre que es vulgui respectar la democracia i la llibertat d'altri

#69 Ja n'hi ha prou, BCN, 04/10/2013 - 18:32

Que segueixi l'exemple tot l'ecsppañolam que tenim malauradament a la nostra terra.
Quê no els hi agrada com som, com parlem, el que volem? que fotin el camp cap el seu pueblo.
Mostraran respecte vers a ells mateixos i vers la terra que els va acollir i els hi va donar i dona de menjar.
||*||

#69.1 amoscaciques, Girona, 04/10/2013 - 23:20

No sé si ets més patètic o penós. L´"espanyolam" ja estem a casa nostra, ja estem al nostre poble i cap pocapena com tu ens farà fora de la nostra terra: Catalunya, Espanya.