Publicitat
Esports · 26 de Juny de 2017. 09:29h.

"El CAR de Sant Cugat és una estructura d'estat"

El secretari general de l'Esport afirma que "ens permet internacionalitzar Catalunya"

"El CAR de Sant Cugat és una estructura d'estat"

Figueras, amb Munté, quan van rebre a les seleccions catalanes de Korfbal

El secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, ha assegurat que el Centre d'Aalt Rendiment (CAR) de Sant Cugat "és una estructura d'estat" i ha explicat que "ens permet internacionalitzar Catalunya a través de l'esport". "Nosaltres, esportivament, som una potència", ha defensat.

Figueras ha manifestat en una entrevista a Catalunya Ràdio que "el Comitè Olímpic Català és una altra estructura d'estat" i ha afegit que "en aquesta legislatura tan efervescent tenim la feina de deixar les estructures a punt". "La meva feina és deixar les estructures a punt de l'esport", ha remarcat.

L'alt càrrec del Govern ha assenyalat que hi ha estructures d'estat que "són publiques com el CAR, que ja està a punt, però n'hi ha d'altres que són més de l'àmbit privat com el Comitè que les hem hagut de deixar en marxa i esperar que es voti".

Finalment, Gerard Figueras ha defensat que "perquè l'esport s'internacionalitzi hem de tenir un estat propi" i ha indicat que "necessitem eines per aportar més recursos i ara com ara aquests recursos han de venir de fora". "Demanem al Congrés ajudes per aquelles empreses que vulguin ajudar a l'esport", ha conclòs.

15 Comentaris

Publicitat
#13 pepe.----, andorra, 27/06/2017 - 11:45

monta estructuras de estado con el dinero de todos los españoles y ademas no se corta, piden ayudas para....q les den dinero, q ellos ya decidiran, hay q ser muy mostrenco para decir en la misma pagina q montas estructuras de estado y despues pedir dinero al estado del q te quieres separar, nene, pideselo a la chene, aunque sea por coherencia....

#12 Casper, Bcn, 26/06/2017 - 21:37

Pues que cierren el CAR y abran el CAR de España y solucionado.

#11 Flint, Canet De Mar, 26/06/2017 - 15:40

Se refiere al estado español no?...por que de sus 11.5 millones de presupuesto, 7 millones los pone el Consejo superior de deportes español...

#9 M, Sabadell, 26/06/2017 - 13:22

En mi barrio hay una casa de señoras que fuman que también es una estructura de estado.

#8 Braveheart Figueras, bcn, 26/06/2017 - 12:48

Auxili!!!! Auxili!!!! Auxili!!!! https://www.youtube.com/watch?v=DQQiLwJT4RU

#8.1 Grauero, Gurugú, 26/06/2017 - 16:40

#8


Ahí empezó toda esta locura del mal llamado "PROCES"