Publicitat
Esports · 22 de Maig de 2015. 15:49h.

El cas Neymar es jutjarà a Barcelona

L'Audiència Nacional es declara incompetent

El cas Neymar es jutjarà a Barcelona

Neymar i Bartomeu, en una imatge d'arxiu

El Futbol Club Barcelona comunica que l'Audiència Nacional ha estimat els recursos d'apel·lació presentats pel seu president, Josep Maria Bartomeu, expresident, Sandro Rosell, i el mateix Futbol Club Barcelona, declarant la incompetència del Jutjat Central d'Instrucció i acordant la competència i investigació a favor dels jutjats de Barcelona.

El procés s'ha estat substanciant per un òrgan judicial declarat avui incompetent, com es va entendre sempre des del Club, raó per la qual es va promoure la qüestió de la competència, de la qual avui ha tingut notícia en sentit favorable.

El Futbol Club Barcelona vol posar de manifest “la seva absoluta confiança en els tribunals i que el comportament dels seus directius sempre s'ha ajustat a Dret, confiant en la seva defensa tècnica per a la recta aplicació del Dret”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 adelaida, sant celoni, 23/05/2015 - 12:30

Ese es el primer paso para enterrar las granujerías y que no paguen el latrocinio los presidentes ni el jugador

#1 Carlos Gomez, Bcn, 22/05/2015 - 20:46

Ja ha acabat la instruccio, les penes demanades son les mateixes i nomes canvia la ubicacio del tribunal que els jutjara.
I alegries per aixo cap. No canvia res.

#1.1 El tràgic sistema judicial espanyol, Barcelona, 23/05/2015 - 12:01

Hi tant que canvia, Carlos, els jutges "de proximitat" d'aquí són més fàcils de controlar, pressionar i subornar, en el seu cas. El govern central ha fet un favor al govern autonòmic català per rebaixar la "tensió" política.