Publicitat
Esports · 25 de Març de 2009. 22:28h.

El coordinador esportiu de l'Espanyol se sent marginat

Albert Valentín diu que "hi ha persones que s'han negat a parlar amb mi"

El coordinador esportiu de l'Espanyol se sent marginat

Albert Valentín, en el seu despatx. (Foto: rcdespanyol.com)

Albert Valentín, coordinador esportiu del RCD Espanyol, ha declarat a Catalunya Ràdio que ha estat apartat del dia a dia del club, que ha vist reduïdes les seves atribucions i que cap responsable del consell d'administració, ni el director general, han volgut reunir-se amb ell. "No he aconseguit parlar d'una manera seriosa de la meva situació amb cap responsable de l'entitat, ni amb el conseller encarregat de l'àrea esportiva ni amb el director general. El cert és que estic en una situació d'indeterminació en el club, sota mínims", ha indicat Valentín.

El coordinador esportiu, el qual té un any més de contracte, ha enviat una carta a Pedro Tomás, director general de l'entitat, per traslladar-li les seves queixes. "És trista tota aquesta situació, sobretot perquè hi ha persones que s'han negat a parlar amb mi. M'entristeix, però no em sorprèn per la trajectoria nostra durant tot aquest temps", ha indicat Valentín. En la mateixa entrevista ha afegit que "el que haurien d'entendre des de dalt és que la feina es pot delegar, però la responsabilitat no es delega. Quan va marxar Cristóbal (Parralo) decideixen, i respecto perquè estan en el seu dret, no donar-me la responsabilitat de director esportiu, i porten a Paco Herrera. I ara decideixen que sigui el senyor Ramon Planas, la qual cosa també respecto. El que em sembla més curiós és que sense donar-me la responsabilitat me la demanin".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Carles, BCN, 26/03/2009 - 19:41

Aquest paio enlloc de criticar el club hauria de recordar quins han estat els seus mèrits professionals. Viatges anda i tornada a sudam`perica sense portar, informes inutils i cap tipus d'aportació. Ah, si, Óscar Serrano, que va marxa l'any següent...

#1 papituss, Bcn, 25/03/2009 - 22:55

Albert, com a bon culè mai tenies que haver anat a l\'Español. Ara veus com son aquesta gentussa.