Publicitat
Esports · 8 de Juny de 2011. 18:15h.

"El dèficit de les seccions és de 43,5 milions"

El vicepresident Javier Faus assegura que "el Barça no pot seguir perdent diners"

"El dèficit de les seccions és de 43,5 milions"

Javier Faus, durant la roda de premsa

El vicepresident econòmic del FC Barcelona, Javier Faus, ha justificat les retallades a les seccions perquè "reduir el deute és irrenunciable". El directiu blaugrana ha assegurat que les seccions del club, tant les professionals com les amateurs, generaran aquesta temporada "un dèficit de 43,5 milions d'euros". El cost total de les seccions és de 51,7 milions i els seus ingresssos de 8,2. En aquest sentit ha destacat que el bàsquet suposa una despesa de 30,3 milions i uns guanys de només 5,5.

"El Barça no pot seguir perdent diners", ha indicat, alhora que afegit que totes les seccions de l'entitat han de fer ajustos. En aquest sentit, Faus ha manifestat que "l'estalvi en les seccions amateurs es preveu que sigui de dos milions anuals". El vicepresident blaugrana ha titllat d'"irrevocable" la decisió de tancar la secció de beisbol. "Hi anava una mitjana de trenta persones", ha assegurat.

Segons el directiu barcelonista, el beisbol blaugrana disposava de jugadors professionals malgrat la seva condició d'amateur i està poc arrelat a Catalunya, a banda de no disposar d'ajuts institucionals. Faus ha insistit que en els propers cinc anys totes les seccions reduiran els seus presupostos fins arribar a ser el 5% del total del club, enlloc del 10% actual. "Assumim el cost social, però el Barça necessita viabilitat econòmica", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 jaume, Lladorre, 09/06/2011 - 13:35

Son lels comptes del Gran Capitan però al intreves. Mirin Srs del Barça (junta directiva) descontin el deficit del total de sous dels profesionals del futbol (jugadors tecnics etc etc etc que son molts etc) a part proporcional segons sou. I S'ACABAT EL DEFICIT ANUAL. vostes mateixos.

#3 jordi, l'h, 08/06/2011 - 21:30

ens hem de replantejar la tècnica de talonari que tenim en algunes seccions,potenciar l'esport base i que la sel.lecció d'aquesta base arribi fins a on pugui amb el nostre escut.
Però mai hem de fer desaparèixar seccions o enviar-les a categories inferiors!!!!

#3.1 Marc3, Barcelona, 09/06/2011 - 11:45

Barrejar la politica de talonari o posar al mateix sac el basquet i l'hoquei herba, és simplement demagògia. No sé quins interessos té la junta en enganyar al soci d'aquesta manera.

#2 Josep, mediona, 08/06/2011 - 18:43

Les seccions professionals del Barça són una competència deslleial. El handbol Granollers, el Joventut o el Noia són equips que viuen tan sols del seu esport, amb pressupostos ajustats. Però han de competir amb les seccions d'un equip de futbol que es poden permetre perdre una millonada. Igualtat!

#2.1 Saprissa, Sants, 09/06/2011 - 09:21

l'has clavat Josep,competència deslleial per això hem fà molta gràcia quan en mitjans de comunicació catalans remarcan l'éxit de les seccions del club com algo extraodinari quan no ho és,vergonya hem faria no valorar el q fan clubs com la Penya,BMGranollers,Reus,Voltre ga,Noia...