Publicitat
Esports · 19 de Setembre de 2016. 20:00h.

El FC Barcelona obre la seva primera escola de futbol a Rússia

El centre compte amb una capacitat de fins a 200 nens d’entre 4 i 12 anys

El FC Barcelona obre la seva primera escola de futbol a Rússia

Imatge de l'escola del Barça a Moscou (foto: FC Barcelona)

El FC Barcelona ha obert la seva primera escola de futbol a Rússia. L’FCBEscola de Moscou va ser inaugurada oficialment aquest dissabte amb la presència del director del Projecte Local, Jordi Gratacós i de Project Manager per Europa i Àsia de l’FCBEscola, Iñaki Andreu.

L’FCBEscola de Moscou compta amb una capacitat de fins a 200 nois i noies, amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys que es dividiran en diferents programes. Els entrenaments començaran aquesta mateixa setmana i en els propers dies està previst organitzar més proves de selecció per tal de poder ampliar l’oferta a més joves que vulguin jugar a futbol.

L’FCB Escola és el model d’escola de futbol pròpia del club que té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d’escola de futbol pretén estendre la marca Barça i transmetre “la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món”, ha assegurat el club. 

Amb la de Moscou, el FC Barcelona disposa de 21 escoles i més de 150 campus, amb una presència en més de 50 països dels cinc continents, amb la participació de més de 30.000 nens i nenes en les diferents activitats promogudes per l’FCBEscola. Durant les properes setmanes el Club té previst obrir tres escoles més a Ottawa (Canadà), Mumbai (Índia) i Lagos (Nigèria).

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pepon, Bcn, 19/09/2016 - 21:28

Buff, Rusia, Qatar...

Con menudas democracias respetuosas con los derechos humanos hacemos negocios...

Para que luego digan que poderoso es don dinero

FCB més que un club