Publicitat
Esports · 17 de Novembre de 2009. 14:19h.

El fiscal investigarà el contracte del Barça amb Mediapro

Oriol Giralt denuncia Laporta per "apropiació indeguda, administració deslleial i falsedat documental"

El promotor del vot de censura contra Joan Laporta, Oriol Giralt, ha presentat aquest dimarts un escrit davant la Fiscalia Anticorrupció en el que acusa el màxim dirigent blaugrana d'uns suposats delictes d'"apropiació indeguda, administració fraudulenta o deselleial i falsedat documental". El motiu de la denuncia són "la signatura del contracte entre el FC Barcelona i Mediapro, i posteriorment en la signatura, en el seu despatx professional, d'un contracte entre una societat de la qual l'administrador és Johan Cruyff i Mediapro", ha dit Giralt.

"Jo, repeteixo, els senyors de Mediapro i Johan Cruyff poden signar tots els contractes que creguin oportuns, però reitero, de la documentació aportada es desprèn que possiblement la intervenció del senyor Joan Laporta provoca tots aquests delictes que li acabo de dir", ha indicat l'advocat.

En l'escrit presentat davant la Fiscalia, Giralt també denuncia els exvicepresidents Ferran Soriano i Marc ingla, els quals també van signar el contracte televisiu entre el Barça i Mediapro.

Giralt, a la Fiscalia Anticorrupció, en el moment de presentar el seu escrit
Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 18/11/2009 - 19:24

oriol giralt aixo sobrepassa tots els limits !
Anims President , tornaras a guanyar .Dono el meu suport a Joan Laporta i Estruch , Endavant Joan, Copa , Lliga , Champions , gràcies de tot cor Senyor President del Barça //*//.
MARC-SABATES.COM

#18 carol, empordà, 17/11/2009 - 20:42

En Giralt es molt estrany.Es com el veí de la comunitat de veïns que es queixa de tot.Laporta ets el millor!

#17 Antoni, La Pobla de Segur, 17/11/2009 - 20:12

Això fa pudor.. molta pudor..
Tothom te dret a denunciar però hi ha moments i moments i maneres i maneres.. Pot que tingui raó el Sr. Giralt, però a primera vista sembla una altra cosa molt lletja que m'estimo més no qualificar.

#16 Atlantis, Barcelona, 17/11/2009 - 19:05

Sembla mentida com en nom del catalanisme tota la gent cau en la trampa, ens discutim i enfadem fins i tot, mentres ells ho fan servir de pantalla per anar fent negocis i blanquejant els diners de dubtosa procedència.

#15 maxim, Barcelona, 17/11/2009 - 19:00

Ja, ja, ja...Un altre cas que acabará en no res....Bé, en un átic en la Diagonal, guanat amb el suor...Ja,ja