Publicitat
Esports · 3 de Juny de 2009. 15:11h.

El Girona demandarà 'El Mundo' per "difamacions"

El diari afirmava que el porter, Rafa Ponzo, va cobrar per deixar-se marcar gols

El Girona demandarà 'El Mundo' per "difamacions"

Rafa Ponzio

El porter Rafa Ponzo i el Girona FC han anunciat que demandaran al diari El Mundo per "difamacions i atemptat a la professionalitat" del porter veneçolà, després que el diari publiqués diumenge passat un reportatge sobre la possible corrupció en el futbol espanyol, on s'al·ludia al jugador, qui presumptament hauria cobrat per deixar-se marcar gols davant l'Hércules.

"Repto a qui vulgui, a que presenti proves sobre el que s'ha escrit" ha dit Ponzo, acompanyat per directius, cos tècnic i jugadors del club. També ha reconegut que la seva família i ell estan passant "uns dies molt dolents". El veneçolà ha assegurat que li dol que s'hagi dubtat de "la seva professionalitat" i del "seu honor". "Davant això, només em queda la sortida de demandar als periodistes i al diari que han difamat sobre el meu nom", va assenyalar.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Cal la independència, de Catalunya, 03/06/2009 - 16:47

Els mitjans de comunicació i els seleccionadors espanyols (com Del Bosque), sempre disposats a fer malbé i frustrar la trajectòria d'esportistes que juguen en clubs catalans. Ara acusen sense proves al porter del Girona FC.