Publicitat
Esports · 8 de Juny de 2009. 18:21h.

El Govern creu que les Seleccions esperonen el “progrés nacional”

Macián indica que reivindicar seleccions oficials "no és cap dèria"

El Govern creu que les Seleccions esperonen el “progrés nacional”

Macián, amb Blázquez, vicepresident de la Plataforma Proseleccions

El director del Consell Català de l'Esport, Carles Macián, ha ratificat el suport del Govern al reconeixement de les seleccions esportives catalanes en la presentació del IV Dia de les Selecciones Catalanes. Macián ha considerat un motor de "progrés nacional" de Catalunya les seleccions.

Macián ha reiterat l’aposta de la Generalitat de col·laborar amb les federacions catalanes per obtenir-ne el reconeixement internacional i ho ha emmarcat en una situació de “normalitat” i en un objectiu que “compartim amb altres institucions i ajuntaments del país”. El director del Consell Català de l'Esport ha manifestat que aquesta voluntat “no és cap dèria” sinó una revindicació legítima per la qual el Govern destinarà els esforços necessaris, perquè “entenem l’existència de les seleccions nacionals catalanes i la promoció de l’esport que se’n deriva com un motor de progrés nacional pel país”. “Si l’esport, com creiem fermament, és un generador de canvi, les seleccions catalanes hi juguen un paper fonamental”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Saprissa, Sants, 11/06/2009 - 09:30

nens,no es tracta de si pot jugar o no un altre lliga,el negoci es el negoci,esta clar,es tracta de si no volem ser espanyols pq volem jugar lliga espanyola?amb aixó quedeu retratats molts,la vostra nació es la de 'la pela es la pela'.

#11 Otger, Barcelona, 09/06/2009 - 13:47

Sabeu que hi ha un equip de rugbi, l'Enginyers-Poblenou, que juga una lliga anglesa sense cap problema. El Barça podria fer el mateix, i jugar a la millor lliga de futbol del mon, que encara seria millor amb el Barça. Potser el Madrid, s'apuntaria i tot

#10 Pau, BCn, 09/06/2009 - 09:41

Pero que los jugadores de vuestra super seleccion juegen en vuestra super liga eh? no en la de otros! La super liga catalana, patrocinada por casa tarradellas!

#9 Fran, Llinars, 08/06/2009 - 23:39

Pito,maco,es q sempre esteu parlant x per parlar,només tens q mirar a qualsevol buscador o la wikipedia x veure que el F.C.Andorra esta afiliat a la Federacio Espanyola,aixi q ja veus,1 equip d´un altre pais juga a les lligues espanyoles.

#8 Fran, Llinars, 08/06/2009 - 23:34

...en aquest cas a la francesa,com l´Andorra a l´espanyola o el San Marino a l´italiana,pero es x questio d ser molt petits i no tenir equips.Xq els catalanistes teniu tanta obsessio en inventar-vos les coses,els noms i la historia?