Publicitat
Esports · 12 de Juny de 2009. 09:14h.

El Govern estatal demanava "austeritat" en el futbol

De la Vega deia que "hi ha ciutadans que no ho estan passant bé", abans de l'elecció de Florentino

El passat 21 de maig, Jordi Basté va entrevistar la vicepresidenta del Govern espanyol María Teresa Fernández de la Vega al Palau de la Moncloa. Quedaven deu dies perquè Florentino Pérez fos nomenat president del Reial Madrid y fitxés a Kaká (67 milions d'euros) i Cristiano Ronaldo (94), però en aquesta entrevista De la Vega ja sol·licitava "austeritat" en la política de fitxatges dels clubs de futbol. Sense citar el Reial Madrid, la vicepresidenta primera va dir que "l'austeritat ha de marcar, en aquests moments, la vida de tots perquè estem passant una situació difícil on hi ha ciutadans que no ho estan passant bé. I per tant, l'austeritat ha de ser, en aquests moments, la regla".

Basté, en un moment de l'entrevista a De la Vega. (Foto: Rac 1)
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Johan, Sants, 16/06/2009 - 15:17

austeritat en el futbol?i en el govern k?tot el contrari xicoteta...us allotjeu en hotels 5* i en suites (preguntali al rovira i maragall kuan van inaugurar lembaixada a Nova York...en suites cada nit)..i es epoca de crisis?sou tots iguals..Heribert torna

#4 Ramon de les olives, Barcelona, 12/06/2009 - 13:57

I aquesta parla d'austeritat? Els 20.000 euros mensuals que s'endura la Pajín a partir de la tardor és austeritat? Si no fos pels calers públics aquests no servirien ni per pidolar al metro.

#3 Fran, Llinars, 12/06/2009 - 12:18

Aixo es increible, ara que se´ls ha acabat els diners donats x subvencions, funcionaris i comprar a tot deu,demanen austeritat.Q s´ho apliquin ells mateixos i en vers d gastar diners en publicitat electoral ho gastin en ajudes socials.Poca vergonya.

#2 rert, BCN, 12/06/2009 - 11:13

Ya estamos de nuevo con el servilismo y el lametraserismo de los medios catalanes con las gilipolleces de Gobierno estatal o Gobierno español. Qué manipulación asquerosa! Aquí sólo hay UN Gobierno o UNA Selección. Es lo demás lo que requiere adjetivo!

#1 Español, España, 12/06/2009 - 09:38

Pufff.Menudo panfleto colega.jajajaja.¿Que es esto,una broma?