Publicitat
Esports · 9 d'Agost de 2009. 14:32h.

El Govern lamenta la mort de Dani Jarque

Un jugador que “representa tota la força i la il·lusió” de la nova etapa de l’Espanyol

El Govern lamenta la mort de Dani Jarque

Dani Jarque

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha lamentat la mort del capità del primer equip del RCD Espanyol, Daniel Jarque, que va morir a l’edat de 26 anys i ha volgut traslladar el sentiment de pèrdua a tots els aficionats de l’equip, junta directiva i familiars. El vicepresident del Govern s’ha referit al traspàs de Jarque com “la pèrdua d’un jugador que representa tota la força i la il·lusió” de la nova etapa de l’Espanyol, després de la inauguració del nou Estadi Cornellà-El Prat.

El vicepresident del Govern ha insistit que Jarque era “un jugador format en la pròpia base” i que “estava cridat a ser un dels millors jugadors en la seva posició”. Així mateix, el Govern s’ha posat a disposició del club per realitzar les gestions necessàries per agilitzar els tràmits burocràtics necessaris com el retorn del cos a Catalunya.
                                                                             
La secretària general de l’Esport, Anna Pruna, també va posar-se en contacte ahir el vespre amb la junta directiva de l’entitat a qui va traslladar també el condol del Govern i va oferir-los el seu suport.  La secretària general de l’Esport lamenta la mort del jove jugador que “és una dramàtica pèrdua pel futbol català i per l’esport de Catalunya”.

Per la seva part, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, també ha expressat  el seu condol per la mort del capità del RCD Espanyol, Daniel Jarque. Hereu vol transmetre "la seva solidaritat a la família del jugador, a l'afició i a la directiva del club. L'alcalde ha recordat l'entrega amb què va jugar aquest professional del futbol, que va realitzar tota la seva carrera esportiva a l'Espanyol".

El president del grup municipal Populara l'Ajuntament Barcelona i seguidor de l'Espanyol, Alberto Fernández Díaz, lamenta profundament la defunció del capità del RCD Espanyol, Dani Jarque. Fernández Díaz vol transmetre el seu més sentit condol a la família del jugador i  ha recordat que “la convicció i l'exemplaritat de Dani Jarque, com jugador i com persona seguiran impregnant al caràcter de l'equip en aquesta nova etapa blanc-i-blava”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat