Publicitat
Esports · 20 d'Abril de 2021. 14:57h.

El Govern no es mulla sobre la Superlliga

Budó: "són entitats privades”

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, no s’ha volgut mullar sobre la Superlliga europea de futbol, que ha aixecat gran polèmica en el món de l’esport i que comptarà amb la presència del FC Barcelona. Malgrat la insistència dels periodistes, que li han preguntat fins a tres vegades sobre la qüestió, la consellera ha llançat pilotes fora.

“No és que tingui molt a dir el Govern, respectem aquesta decisió, es tracta d’entitats privades i la lliure associació d’entitats privades coma Govern l’hem de respectar”, ha argumentat, a més de demanar “diàleg” a totes les parts.

Tot i això, Budó ha volgut recordar que aquest “no és un fet aïllat en l’escenari esportiu”, atès que “en el món del bàsquet ja s’ha produït un fet similar amb l’Eurolliga, o en el cas del tennis o del motor on també hi ha precedents”.

“És important que això no perjudiqui al conjunt de l’esport”, ha apuntat, a més de defensar “la viabilitat de tot el conjunt del teixit esportiu del nostre país”. “Aquesta competició no ha de excloent de fer-la compatible amb d’altres competicions”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Pan con tomate y jamón ibérico, Nada personal, solo negocios, 21/04/2021 - 12:28

Esto pasa por fiarse de la "Pérfida Albión..." estos no tienen amigos, solo tienen intereses. Son capaces de apuñalar a su madre si la cosa es rentable...

Algún imbécil que juega en el PSG con sueldazo millonario, dice que ha ganado el pueblo... sí, como Quatar, Emiratos, Abramóvich... y la mafia de UEFA y FIFA...

Ja s'ho faran..!!

#1 Martí, sigaleru al Luz de Gas, 20/04/2021 - 16:56

Cuando oyó lo de la superliga se le abrieron los ojos como platos de la bisbal. Y cuanta pasta le tocará al barça, dius? llama al Jan, que se acuerde de todos.