Publicitat
Esports · 0 de de 0000. :h.

El Govern no explica per què ha tancat les terrasses

No aporta percentatges sobre els contagiats als bars

La consellera de Presidència, Meritxell Budó, en roda de premsa, no ha confirmat quin percentatge de gent s’ha contagiat de covid-19 a bars i restaurants. “No tanquem aquestes activitats perquè s’hi hagi evidenciat un increment important dels contagis”, ha reconegut Budó.

“Tanquem activitats on es produeix una major interacció social, que requereixen d’increment de les activitats. Per reduir els contagis hem de reduir al màxim la mobilitat i hem de reduir al màxim la interacció social”, ha argumentat.

“Tots aquests espais on puguem evitar trobades de persones s’evitarà el contagi, perquè aquest es produeix si hi ha contacte entre persones. Si no hi ha contacte no hi ha contagi”, ha assenyalat la portaveu.

Budó ha dit que les mesures preses tenen com a objectiu “poder anar a treballar, no haver de fer un confinament domiciliari i poder anar a l’escola. Preservar la salut, preservar l’economia i preservar l’educació”. “En cap moment es vol estigmatitzar sectors que ho van fer bé. Però en aquests moments no n’hi ha prou amb fer-ho bé sinó que s’han de deixar de fer certes activitats”, ha sentenciat.

Els bars no poden obrir ni les terrasses malgrat el bon temps
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Explicaderes Budó, Barcelona, 03/11/2020 - 19:47

Si no ho saben, els que ho havien de fer de poutourrux de foix, van a la tum tum, si l'encerto l'endevino i ensorren el sector de la restauració, terrasses incloses, un dels sectors més ben preparats i cumplidors, per si de cas

#1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 03/11/2020 - 19:10

No se pretende estigmatizar ningún sector, solo se pretende arruinarlo.