Publicitat
Esports · 15 de Juliol de 2010. 19:12h.

El Govern reivindica la quota catalana a la selecció espanyola

Roser Clavell recorda que hi van participar "set jugadors catalans i tres més formats a casa nostra"

La viceconsellera d'Afers Exteriors i Cooperació, Roser Clavell, ha recordat que "la selecció espanyola de futbol guanyava la Copa del Món amb set jugadors catalans i tres jugadors més formats a casa nostra. Queda clar que aquest èxit incontestable és gràcies a un estil de joc heretat del sistema inspirat en el model que tants èxits ha portado al futbol català", en referència al Barça.

Clavell ha presidit la presentació de la participació de Catalunya als XVI Jocs Nàutics Atlàntics, una competició que es disputarà a Santander del 31 de juliol al 5 d'agost. Serà la tercera vegada que hi participin els esportistes catalans, en les modalitats de rem, vela, activitats subaqüàtiques i surf. En total, 56 esportistes catalans prendran part en les proves.

Doñate, Clavell i Esteva, en l'acte de presentació dels XVI Jocs Nàutics Atlàntics
Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Xavi, La Seu d´Urgell, 04/08/2010 - 00:19

cristina , andorra té la seva pròpia lliga i el seu campió juga competició europea , en canvi el f.c. andorra és una altra cosa , un submarí perdut en regional catalana.

#15 Juanito, Barcelona, 16/07/2010 - 21:12

Yyyy, ¿quien se lo ha negado?. Es que siempre tienen que estar reivindicando. ¡Jo, que plastas¡

#14 cristina, barcelona, 16/07/2010 - 17:08

Els equips andorrans participen a la lliga de la RFEF i tenen la seva pròpia selecció, la qual podria anar perfectament a un mundial si és classifiqués.

Per tant, no barregeu que el Brça jugui aquesta lliga amb el fet de tenir seleccions catalanes!!!

#13 Ciudadanista, Barcelona, 16/07/2010 - 17:02

Muchos catalanes han hecho grandes cosas con España. Cerdà planeó el Eixample, que tuvo que imponer el ministro; Samaranch trajo los JJOO, que cambiaron Barcelona; ahora, con el Fútbol. Esto ya no sería posible si perdieran la ciudadanía española.

#12 Monta tu liga, Barcelona, 16/07/2010 - 14:24

Conclusión : por qué no luchan los indepes para que el Barça lidere la creación de una Lliga Catalana y por tanto dé luz por fin a la tan ansiada Selección Catalana ? ¿ algún indepe me lo podría explicar ?