Publicitat
Esports · 31 d'Octubre de 2018. 22:22h.

El jutge deixa en llibertat Andreu Subies

El magistrat no imposa mesures cautelars per a l'exvicepresident de la Federació Catalana de Futbol

El jutge deixa en llibertat  Andreu Subies

Andreu Subies, a la dreta, amb Ángel María Villar (foto: TVE)

L'exvicepresident de la Federació Catalana de Futbol i actual vicepresident econòmic de la RFEF, Andreu Subies, ha quedat en llibertat sense mesures cautelars. El jutge Saniago Pedraz ho ha decidit aquest dimecres després de prendre-li declaració en el marc de l'operació Soule, una peça separada del “cas Villar”.

La Fiscalia Anticorrupció demanava per a Subies compareixences periòdiques davant el jutjat i la retirada del passaport, però finalment el jutge ho ha descartat, encara que continua sent investigats per un presumpte delicte societari i administració deslleial. Juntament amb Subies, la Guàrdia Civil també va detenir aquest dimarts l'exdirectiu de la Federació Catalana de Futbol, Josep Contreras Arjona, qui també ha quedat en llibertat sense mesures cautelars.

L'Operació Soule és la que va acabar fa l'estiu passat amb el president de la RFEF, Ángel María Villar, així com el seu fill, Gorka, i el vicepresident econòmic del mateix organisme, Juan Padrón. Els delictes pels quals s'investiga la federació espanyola són els d'apropiació indeguda, corrupció entre particulars i falsedat documental.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat