Publicitat
Esports · 7 de Juny de 2009. 14:28h.

El 'Kun' Agüero s'ofereix al Barça

El jugador de l'Atlètic de Madrid diu que "tant de bo Messi em porti al Barça"

El 'Kun' Agüero s'ofereix al Barça

Agüero i Messi

El jugador de l'Atlètic Sergio Agüero ha mostrat el seu desig de formar part del Barcelona després d'assegurar que "tant de bo" el seu company de selecció Leo Messi el porti a l'equip blaugrana aquest estiu, encara que ha assegurat que és una decisió que depèn els dirigents.

Quan se li ha preguntat si el seu objectiu era canviar de colors aquest estiu, Agüero ha descartat la possibilitat de fitxar pel Reial Madrid, però no pel Barça. "No trairia a l'Atlètic perquè m'ha tractat sempre molt bé. Si anés al Reial Madrid, faltaria el respecte a l'Atlètic", ha dit.

"Llavors t'agradaria que Messi et portés al Barça?", li han repreguntat. I ell ha respost: "Tant de bo que Messi em dugui al Barça, però és qüestió d'esperar el que decideixen els dirigents", ha comentat el 'Kun' en declaracions que recull el diari Clarín.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Joan T., Barcelona, 08/06/2009 - 08:32

El clan Maradona un altre cop al Barça? NO GRÀCIES!

#2 joan, manresa, 07/06/2009 - 18:05

Esperem que l'equip tecnic del Barça sigui prou inteligent per dirli que NO,no ens calen personatjes axís,ni a ell ni al seu Padrino...Amb cuatre díes el vestidor desfet....Esperem que no caiguin en aquesta petició...

#1 pua, bcn, 07/06/2009 - 17:27

Un que te enveja de Forlán! Ni Forlán, ni Ibrahimovic ni Agüero! ETO'OOOOOOOOOOOOOO