Publicitat
Esports · 15 de Juliol de 2009. 10:04h.

El Laporta més polític

"Catalunya està més a prop de ser una diputació que d’un país independent"

El Laporta més polític

Joan Laporta

Un dia després que es tanqués l’acord de finançament entr el Govern i l'executiu espanyol, el president del Barça ha afirmat que Catalunya “en aquests moments, està molt a prop de fer el ridícul”. Laporta no va poder frenar-se. No va voler. Ho va dir a poc a poc i amb to contundent. Era el seu posicionament davant el nou finançament que ha pactat el govern català amb el govern central. Però Laporta no es va quedar aquí i va assegurar que Catalunya està “més a prop de ser una diputació general que d’un país que vol viure en plenitud”.


Va ser una altra declaració política sense matisos, perquè quedés patent que combat la tesi oficial que dóna per bo el nou pacte econòmic entre la Generalitat i la Moncloa, que ha unit el tripartit i una part de l’anomenada societat civil, amb la Cambra de Comerç, Foment i els sindicats. No CiU. Laporta tampoc hi està d’acord. El president del FC Barcelona ha fet aquestes declaracions en la presentació d'un llibre de Salvador Sostres "Viatge de noces" (A Contravent).

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#51 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 20/07/2009 - 10:26

Joan Laporta i Estruch
Futur President de la Republica Catalana //*//
MARC-SABATES.COM

#50 Victor, Bcn, 17/07/2009 - 09:51

aquesta de q era a tot l'estadi.Fran tinc un dubte,a tu t'agradaria q la rivalitat Espanyol-Barça sigués binomi de Espanyols-Separatistes?ets perico pel nom del club?sento dir-te q a can Bar$a tb n'hi ha de espanyolistes

#49 Victor, Bcn, 17/07/2009 - 09:41

gracies Lluis,estic d'acord.Fran:posa 100 tius en una caixa de resonància i q xiulin 30 amb piulets i veuras q semblarà q xiulin tots,sumat a q tb hi ha espanyols farts de la monarquia i tb republicans i multiplicat x l'afició basca va donar la sensació

#48 Fran, Llinars, 16/07/2009 - 17:34

LLUIS, m´agradaria que fos aixi com dius, pero la realitat es que x exemple a la pasada Copa d´Espanya vau participar amb xiulets i si fossin minoria no hagues tingut aquest seguiment,ademes,el q alimenta al far$a precisament es aquesta bicoca indepe.

#47 Lluis, Sant Gervasi, 16/07/2009 - 16:47

Victor, t ho dire jo que soc culer, soci abonat amb mes de 35 anys antiguetat. Els que pregonen l independentisme a can Barça son 4. Igual a la societat. Tot i que fan soroll i gràcies al totila del Laporta s envalentonen i semblen 4000.