Publicitat
Esports · 16 de Juny de 2011. 20:32h.

El Madrid acusa a Rosell d'actuar pressionat per la premsa

"Les declaracions són motivades per la pressió que pateix d'un determinat i proper entorn mediàtic"

El Madrid acusa a Rosell d'actuar pressionat per la premsa

Florentino Pérez i José Mourinho, en una foto d'arxiu

El Reial Madrid ha contestat a la declaració institucional del president del FC Barcelona, Sandro Rosell, d'aquest dijous al matí, amb un comunicat al seu lloc web. El club blanc ha titllat de "desafortunades" les paraules de Rosell i "entén que són motivades per la pressió que pateix la junta directiva per part d'un determinat i proper entorn mediàtic, que reclama una actitud agressiva cap al nostre club".

Segons el comunicat del Reial Madrid, "és incomprensible que en aquesta declaració el president del FC Barcelona realitzi greus i falses insinuacions en relació amb determinades notícies sobre el dopatge que no tenen res a veure, ni en el seu origen ni en la seva materialització, amb el Reial Madrid CF. Notícies que, com tothom sap, el nostre club va desmentir al seu dia, de manera immediata i categòrica, en el medi en el que van tenir lloc".

L'entitat presidida per Florentino Pérez ha assegurat que "va ser la junta directiva del FC Barcelona, davant la pressió mediàtica abans assenyalada, la que en un fet sense precedents en les relacions entre clubs, va anar a la UEFA per presentar una asombrosa denúncia contra l'entrenador del Reial Madrid CF".

"Per últim, reiterar una vegada més el ferm compromís del Reial Madrid CF a favor de l'esportivitat i els valors consubstancials a l'esport, especialment en el que fa referència al joc net i a la lluita inequívoca contra el racisme, elements essencials de l'esport i exemple per a tots els nens del món", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat