Publicitat
Esports · 20 de Setembre de 2012. 18:59h.

El Madrid demandarà un exvicepresident del Barça

Alfons Godall havia titllat Mourinho de "psicòpata"

El Madrid demandarà un exvicepresident del Barça

Godall, en una foto d'arxiu

El Reial Madrid ha anunciat accions legals contra l'exvicepresident del FC Barcelona, Alfons Godall, qui després del partit de la Champions entre el club blanc i el Manchester City va titllar José Mourinho de "psicòpata" al seu twitter.

El club blanc, en una nota de premsa al seu web, ha anunciat que "rebutja amb la màxima fermesa les desqualificacions" de l'exdirigent blaugrana. "El Reial Madrid condemna aquest atac i ha encarregat als seus serveis jurídics que emprenguin les accions legals que considerin oportunes".

"El Reial Madrid no permetrà atacs d'aquesta naturalesa i actuarà sempre davant aquells que atemptin contra l'honor dels que formen part del nostre club", ha conclòs.

Després del partit de competició europea, Godall va escriure: "en els últims 5 minuts i a empentes i rodolons, l'equip del psicòpata ha salvat els 3 punts. Llàstima! Les han passades putes, però..."

En una altra piulada afegia: "lamentable el psicòpata celebrant els gols com si fos un jugador. Serà per compensar la frustració d'haver estat un petardo quan jugava..."

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA //*//, 21/09/2012 - 22:21

Visca Alfons Godall //*//

#2 Cuca de llum, Vic, 21/09/2012 - 08:47

Ennlloc diu el nom de Mouriño. Dubto que un jutje el pugui condemnar

#1 Mohammed Abdullah, Ceuta (España), 20/09/2012 - 23:11

El FCB deberia desautorizar inmediatamente a este individuo, que ha demostrado no representar con sus manifiestaciones ni al espiritu deportivo de este club ni al pueblo catalan.