Publicitat
Esports · 14 de Març de 2011. 10:18h.

El Madrid veu metges de "dubtosa reputació" en el Barça

El club blanc exigirà controls anti dòping més seriosos, segons la Cope

El Madrid veu metges de "dubtosa reputació" en el Barça

Imatge d'un clàssic

El Reial Madrid acudirà de manera oficial a la Federació Espanyola de Futbol per demanar controls anti dóping més seriosos, segons ha avançat la Cadena COPE. Al club blanc creuen que els controls que hi ha ara són una broma.

Segons la COPE, el Reial Madrid lluitarà per la neteja de la Lliga espanyola i creu que cal prendre mesures. Al club blanc, segons la citada emissora, no entenen que Eufemiano Fuentes treballés per al València quan el club che va guanyar dues lligues i tampoc entén que hi hagi metges de "dubtosa reputació" treballant per al Barcelona.

A més, el club de Concha Espina, va presentar davant la Federació Espanyola de Futbol una queixa pels arbitratges, ja que creu que cal millorar el nivell de l'arbitratge en el futbol espanyol.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Bauma, bcºººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººº, 14/03/2011 - 16:51

Despres de 2anys,sensa guanyar res, ara el tercer, no pot passar el mateix. En aquets deu partit que quedan per finalitzar la lliga, aveure que passa, i la final de copa a un sol partit tambe.
S` ha de guanyar quelcom "por lo civil o por lo criminal" " o por las dos cosas si es que hace falta,

#20 un, gaia, 14/03/2011 - 13:52

El Barça no ha de deixar que aquest cas sense castic... rectificacio i denuncia per calumnies...i al madrid que expliqui oficialment la seva postura, res de mitjes tintes... ho creu que el barça es dopa o no. Es pot consentir (entre cometes) que els seu entrenedor plori , pero aixo ja es delite....

#19 Ramon, Barcelona, 14/03/2011 - 13:25

Us imagineu que els espanyols només rebessin informació d'automortificació per les decisions arbitrals que beneficien la roja? És el que passa aquí. El tema és quan un gol del Barça és el possible fora de joc. Quan el fora de joc es xiula però no és -per exemple ahir, Alves-, no hi ha tema.

#18 Merengues = infrahumans, Lleida, 14/03/2011 - 13:14

Esperem que li prenguin el mundial a espanya, ja que com tots sabem és el paraís mundial del doping... Si espanya fos un país desenvolupat i digne aquesta xusma cavernària estaria a la presó per difamacions i per adulterar la competició, només cal veure el robo d'ahir a sevilla..

#17 joanjordi, Sabadell, 14/03/2011 - 13:05

Pretén el Madrid guanyar als despatxos el què no pot guanyar al camp? Que trist!!