Publicitat
Esports · 10 de Juliol de 2009. 23:10h.

El Manchester City renuncia a Eto'o

"L'operació no va poder completar-se", diu el club anglès en un comunicat oficial

El Manchester City renuncia a Eto'o

La web del Manchester City

El Manchester City ha confirmat que ha acabat el seu interès per fitxar el davanter blaugrana Samuel Eto'o. Així ho publica el conjunt anglès en la seva pàgina web, en la qual, parlant sobre la qüestió, el director executiu del club, Garry Cook, diu: "Samuel Eto'o és, sense dubte, un bon futbolista, però les circumstàncies són d'una forma determinada, que fan que l'operació no va poder completar-se". "Ara és temps d'exercir el dret a l'exercici d'altres vies i tenim un pla clar de fitxatges que seguirem", expliquen en el Manchester City.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Andreu, BCN, 12/07/2009 - 16:43

Per a mí, se'n pot tornar a la seva Àfrica natal.
És un mercenari més, com la resta de cracks.
Ha marcat molts gols, sí, però també se'ls ha cobrat a base de bé.

#4 pep, manresa, 11/07/2009 - 18:10

Si Gelabert si, se li dèu un any de contracte, o si no una bona indemnització per acomiadament improcedent

#3 Narcís, Barcelona, 11/07/2009 - 16:50

...I, pel que fa a Eto'o, no se li déu res pels gols (un a cada final) que ens han donat 2 Copes d'Europa. Però encara se li déu una temporada de contracte, que el Barça no vol que l'acompleixi per ingressar una pasta.

#2 Narcís, Barcelona, 11/07/2009 - 16:46

Si Pujol va cobrar (i segeuix fent-ho), pel seu càrreg de president de la Generalitat, li déu alguna cosa Catalunya? Déu el Barça alguna cosa a Cruyff que va cobrar religiosament? Déu la humanitat alguna cosa a Fleming, que cobrava d'uns laboratoris...?

#1 Gelabert de Cruïlles, Calonge, 11/07/2009 - 10:22

Si que és un bon futbolista, però no estaria de més que fora una mica més intel.ligent. Ah! i el Barça no li deu res, que sempre l'ha pagat religiosament, i molt bé, per cert.