Publicitat
Esports · 17 de Gener de 2010. 14:01h.

El Manchester United contacta amb Guardiola

Sir Alex Ferguson vol que el de Santpedor sigui el seu successor

El Manchester United contacta amb Guardiola

Guardiola i Fergusson, a la final de Roma

El Manchester United ha contactat amb l'agent que representa Pep Guardiola per plantejar-li què el tècnic del FC Barcelona substitueixi Alex Ferguson a la banqueta d'Old Trafford.

Segons informa el diari britànic News of the World, la idea del Manchester és que el de Santpedor, que encara no ha renovat el seu contracte amb el club català, s'involucri en la planificació tècnica del campió de la Premier a partir de la pròxima temporada i que substitueixi a la banqueta a Ferguson un any després.

"Un club m'ha contactat, però no hi ha hagut converses sobre diners o sobre el projecte esportiu. Qualsevol d'aquestes coses és quelcom que ha de decidir Pep", afirma l'agent, Josep Maria Orobitg.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Penya Nakamura, Barcelona, 18/01/2010 - 15:30

Pep (Manresa) Et Recordo que al seu día també es va xiular Koeman.

#9 Francesc, Barcelona, 18/01/2010 - 13:30

Jo, si fos en Pep Guardiola, marxaria del club, perquè aquí ja ho ha guanyat tot. Li calen nous reptes, que es formi més a l'estranger. I amb tot el bagatge acumulat podria a optar a president del Barça d'aquí a uns set o vuit anys...

#8 Agustí, Manresa, 18/01/2010 - 12:02

Pep (Manresa). En Pep no és infalible, té defectes, però no estic d´acord amb els que anomenes. Al Chigrynsky no se´l pot jutjar tant aviat, l´Ibra està donant un bon rendiment, i l´equip de la copa no es va qüestionar quan es va guanyar.

#7 Ramon, Barcelona-Sants, 18/01/2010 - 10:45

Entenc que en Pep no digui res fins les eleccions o aprop d'elles, per negociar amb cert rigor amb els posibles guanyadors. Per altre banda, es normal que els clubs europeus s'interessin per un entrenador que ho ha guanyat tot. No hi ha més polémica

#6 Thiago, Vic, 18/01/2010 - 09:33

Ramon, ets en Laporta que escrius sobre tu mateix...