Publicitat
Esports · 28 de Novembre de 2008. 11:19h.

El Manresa no es retirarà de l'ACB

Al club només li queda cobrir mig milió d'euros del pressupost

El Manresa no es retirarà de l'ACB

Josep Vives (dreta), amb la samarreta de la campanya davant del Palau de la Generalitat

El Ricoh Manresa finalitzarà la temporada a l'ACB. El president de l'entitat, Josep Vives, ha anunciat a la junta general d'accionistes que s'ha aconseguit cobrir mig milió d'euros del que necessitava el club per a arribar al pressupost de la temporada, xifrat en 3,7 milions. Tot i això encara quedarien uns altres 500.000 euros per a completar el balanç de despeses de l'exercici. Ara l'objectiu de l'entitat és aconseguir patrocinadors per a les properes campanyes.

A la junta també s'ha plantejat una nova ampliació de capital social del club, que pot arribar als 700.000 euros en accions. A més, la campanya Tots som Manresa, iniciada fa unes setmanes per a recaptar fons, seguirà en marxa. La samarreta amb el lema de la campanya es pot comprar per 10 euros.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 JPC, Barcelona, 28/11/2008 - 19:52

No em molesten gens els diners que s'inverteixen en les seleccions catalanes el que em molesta són els que van a l'equip culer i que es permertin aquests problemes a un club seriós i assenyat com el Resa..

#3 Visca el Manresa, Barcelona, 28/11/2008 - 19:14

Ja sabeu que a Catalunya els diners per l' esport estan gastats i molt mes que gastats pel Sr Carod en LA PROMOCIO DE LES SELECCIONS CATALANES i aixo no es gratis, obviament ara no tenim diners per donar suport al RICOH MANRESA perque no hi ha mes diner

#2 otiser, bcn, 28/11/2008 - 16:28

La cara se les tenia que caer de vergüenza a toda la prensa del régimen y a todos los políticos, viendo como las está pasando el Ricoch Manresa. Aquí todo lo que no sea el equipo indultado y las selecciones catalanas no interesa. Que es un histórico

#1 Jordi, Manresa, 28/11/2008 - 15:26

Gràcies President Montilla I vice Carod pel suport, JAJJAA