Publicitat
Esports · 1 d'Agost de 2008. 10:39h.

El Mundo creu que el Barça ha donat "una imatge patètica"

El diari considera que ha estat un "vergonyós episodi"

El Mundo creu que el Barça ha donat "una imatge patètica"

Editorial d'El Mundo

En un editorial titulat "el Barça contra Air Berlin per donar suport el castellà", el diari El Mundo afirma que el Barça no va viatjar de Pisa a Chicago en Air Berlin per un article del president de la companyia aèria on "es lamentava de la persecució del castellà a les Illes Balears i denunciava les pressions del Govern autonòmic perquè l'aerolínia obligui a la seva tripulació a parlar en català". El rotatiu que dirigeix Pedro J. Ramírez indica que "avui aquesta (societat civil catalana) ha d'estar sufocada per la imatge patètica que ha donat el club amb la decisió de la seva directiva de negar-s'hi a viatjar en un avió d'Air Berlin". Per a El Mundo, "aquest vergonyós episodi confirma que mai havia estat tan polititzada la presidència del Barça, amb un Joan Laporta que usa el càrrec per fer la seva pròpia campanya de catalanisme mal entès".

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#42 anna, bcn, 04/08/2008 - 13:18

El Barça (i jo) vola amb qui li donc la gana!

#41 lfqrwdasdf, fqwrtiugw, 02/08/2008 - 21:15

el barça con estas cosas que los demas paises no entienden se crea una imagen de equipo politico nacionalista que le estan destruyendo la imagen el futbol es para unir culturas no para distanciarlas pensarlo bien politica para politicos no equipos de futb

#40 jo, goteborg (suecia), 02/08/2008 - 17:07

Confondre globalització amb parlar el castellà ( no l'espanyol) crec que es una deducció molt poc cientifica. Es pur nacional-imperialisme espanyol i absoluta falta de connexement de que vol dir globalització .

#39 Mariano, Gerona, 02/08/2008 - 15:56

Para jaimito de Reus, estás muy equivocado. Con el adios a España, Cataluña perderá el 80% de sus ganancias, y resulta imposible, que consiga un cliente parecido, es imposible. La pela es la pela, Spain forever.

#38 marc, barcelona, 02/08/2008 - 15:45

Jo soc catala i formo part de la societat catalana i estic orgullos de la decisio presa pel barça. Jo me'n sento representat, per mes que digui el Mundo. I el Mundo menteix: la protesta no es contra el castella, la protesta es a favor del catala.