Publicitat
Esports · 19 de Maig de 2012. 13:03h.

'El Mundo' rectifica

Sostres diu que Guardiola es va adreçar a Rosell amb un "deixeu-me tranquil" en comptes del "si em foteu" que va explicar en un principi

'El Mundo' rectifica

Imatge de l'article de 'El Mundo'

El diari 'El Mundo' ha rectificat després d'un burofax del FC Barcelona afirmant que els fets relatats per Salvador Sostres en un article d'opinió sobre la relació entre Pep Guardiola i el nomenament de Tito Vilanova com a nou entrenador "no es corresponen en absolut amb la veritat".

"El Barcelona, mitjançant la nota, assegura que els fets relatats per Sostres 'no es corresponen en absolut a la veritat'. Concretament, l'entitat blaugrana considera que 'és fals que el senyor Guardiola desconeixia el nomenament de Tito Vilanova com entrenador'", s'explica.

El diari relata que "El Barcelona també nega 'l'existència d'un acord per no fer públic el nomenament durant la roda de premsa en la que s'anunciava la marxa del senyor Guardiola. També, el club rebutja 'que el senyor Guardiola pugés a la llotja un cop acabat el partit contra el Màlaga i tingués lloc la conversa que es transcriu".

"Al seu escrit, el Barcelona també desmenteix 'que des del club s'estigués alimentant rumors sobre presumptes malalties o relacions íntimes del nostre entrenador'", s'afegeix.

Precisament, aquest dissabte Salvador Sostres publica un altre article al diari on matisa que Guardiola, durant la suposada conversa a la llotja no va dir "si em foteu" com havia explicat en un principi sinó "deixeu-me tranquil". També comenta que l'entrenador "no va exigir en cap moment" que no es fes públic el nom de Vilanova el mateix dia del seu comiat oficial "fet que no entra en contradicció amb l'article que vaig publicar".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 David, Barcelona, 20/05/2012 - 11:32

No entenc com li podeu donar ni una gota de credibilitat a aquesta persona després d'haver demostrat en infinitat de vegades que és un provocador. Que cerca la fama per la provocació i la transgressió i no per la qualitat del seu treball. Per part meva no té cap tipus de valor el que pugui dir.

#3.1 Ferran, girona, 21/05/2012 - 11:44

Tens tota la raó; en Sandro Rosell és un provocador i no cerca la fama per la qualitat del seu treball.

#2 Loren, Martorell, 20/05/2012 - 10:01

Sostres escriu al dictat de Laporta, així es que no us extranyeu que tot el que digui siguin mentides, estàn boixos per tornar al club per continuar omplint-se les butxaces...de canapes

#2.1 jan, bcn, 20/05/2012 - 13:40

nomes sabeu difamar, esgrimint un i altre cop els mateixos tòpics de dubtosa veracitat. i de l'avió que va vendre sandro a brasil, i pel qual va ser investigat, què??

#1 Séneca, Barcelona, 19/05/2012 - 20:03

Ja va be que, de tant en tant, se la envainin els diaris totpoderosos. Els periodistes han de transcriure la notícia tal com és, i si de cas comentar-la. Canviar paraules, el sentit o el matis d'una transcripció és criminal, ja que enrareix l'interpretació dels fets i generar tensions i malentesos.