Publicitat
Esports · 4 de Gener de 2014. 15:33h.

El Museu del Barça acull el seu visitant 25 milions

Els afortunats gaudiran d'un partit des de la llotja del Camp Nou

El Museu del Barça acull el seu visitant 25 milions

Cardoner i Penas, amb tres distingits com a visitant 25 milions del Museu

Tres socis del FC Barcelona, l'Àlex Jiménez i els seus dos fills, l'Estanis i el Dídac, de 10 i 7 anys respectivament, han estat els visitants 25 milions del museu de l'entitat blaugrana.

Els tres han estat rebuts pel vicepresident de l'Àrea Social, Jordi Cardoner, i pel director de la instal·lació, Jordi Penas. Com a regal, han fet una visita exclusiva al Museu del FC Barcelona President Núñez, inaugurat l'any 1984, on han pogut ser els primers en veure la tercera Bota d'Or de Lionel Messi, encara no exposada al públic.

També han pogut trepitjar la gespa de l’Estadi, fer-hi uns tocs de pilota i dur a terme una visita privada al vestidor del primer equip. A banda, tant l’Estanis com el Dídac han rebut dues samarretes commemoratives.

Un altre dia tindran l’oportunitat de gaudir d’un partit al Camp Nou des de la llotja i també podran conèixer en un entrenament el seu jugador preferit, que és Neymar.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//, 07/01/2014 - 12:51

SOM ELS MILLORS AL MON !!
FC BARCELONA CLUB CATALA //*//

#3 Cocopera, Mi casa, 05/01/2014 - 10:24

Así va la cultura catalana y española, bajo mínimos !!!. Que les obliguen a los niños en los colegios, si si se les OBLIGUEN, a ir a este museo que no aporta nada.... Y en cambio los grandes museos que tenemos ni mú. VERGÜENZA de educación.

#1 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 04/01/2014 - 20:00

Doncs per molts anys, als afortunats!.