Publicitat
Esports · 21 de Novembre de 2013. 16:31h.

El nou cap de comunicació del Barça veia Guardiola com “una vedette de segona fila”

Albert Montagut creia que li faltava "autoritat moral"

El nou cap de comunicació del Barça veia Guardiola com “una vedette de segona fila”

Una imatge de les piulades

El nou director de comunicació del FC Barcelona, Albert Montagut, veia l'exentrenador de l'entitat, Josep Guardiola, com "una vedette de segona fila", segons va publicar al seu twitter.

En efecte, en una piulada del 17 de novembre de, 2012, Montagut escrivia que "cal començar a dir-ho: Tito Vilanova és gran i sense les tonteries de vedettes de segona fila. No enyoro Pep Guardiola".

Quan un usuari li va preguntar "vedettes de segona fila?", el periodista va replicar que "sí de segona fila, la solidesa i l'autoritat moral no està a l'abast de tots".

Un altre internauta deia que "el millor que es pot dir de Josep Guardiola és que va formar i va deixar un gran substitut, Tito Vilanova", a la qual cosa el nou dircom del Barça contestava que "no sé si el va formar o ja estava format. En qualsevol cas el caràcter de Tito dóna solidesa a l'equip i als adversaris".

Per la seva banda, en una piulada del passat mes d'abril, l'exdirector d'El Mundo a Catalunya considerava que "Guardiola ha quedat devorat pel seu propi personatge i està, lògicament, esgotat. És una de les causes del cansament del Barça".

"Polèmica Guardiola. Tinc un dubte. Pep va parlar amb el pare de Neymar per fitxar-lo, quan sabia que el Barça tenia un acord amb ell?", es preguntava Montagut el passat mes de juliol al voltant del presumpte interès del Bayern de Munic per contractar el brasiler.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 La part bona, Barcelona, 22/11/2013 - 09:17

la part bona d'això és que no haurem de suporta-lo més a les tertúlies.

#10 víctor, bcn, 22/11/2013 - 09:16

Rosell està pagant-li els favors al Montagut per les seves brutes campanyes en contra de Laporta i de Guardiola. Aquest que parla d'autoritat moral és un venut, a més d'un anticatalanista consumat, un altre tret que deu haver valorat positivament en Rosell i el seu "malson team".

#9 Jaume, Sabadell, 22/11/2013 - 07:49

Al Barça cada dia hi ha menys nivell...

#8 Jordi, ,, 22/11/2013 - 01:07

De segunda fila será el Barça tras la independencia.

#8.1 De tercera fila, Barcelona, 22/11/2013 - 09:16

De tercera fila será la liga española si el Barça no juega en ella.

#7 Gerard del Clot, Rector Catalanicus Hostes, 21/11/2013 - 23:50

El millor entrenador de la Història del futbol ; PEP GUARDIOLA