Publicitat
Esports · 10 de Juny de 2014. 10:05h.

El nou fitxatge del Barça diu que Catalunya no podria "competir legalment"

Albert Soler, director de relacions institucionals, creu que "una part no pot jugar contra un tot"

El nou fitxatge del Barça diu que Catalunya no podria "competir legalment"

Fotomuntatge de @societatcivil

El nou director de relacions institucionals del FC Barcelona, el socialista Albert Soler, està en contra de les seleccions catalanes. En una entrevista a La Vanguardia l'any 2011, quan era secretari d’Estat per a l’Esport, va manifestar que “Catalunya no pot legalment competir al mateix nivell que Espanya. Una part no pot jugar contra un tot”.

Un grup de difusió de Societat Civil Catalana, a través del seu compte de Twitter, ha recollit la frase en una piulada i ha celebrat que “per fi, algú normal a les files del Barça!” i es vanta que el diputat del PSC al Congrés participés a la presentació de la plataforma unionista.

Soler va manifestar aleshores que “no canviarà la legislació. La Constitució diu el que diu, la Carta Olímpica diu el que diu i els estatuts de les federacions internacionals diuen el que diuen”. “La selecció anglesa no juga contra la de la Gran Bretanya. Juga contra Escòcia o Irlanda”, va reblar.

El nou directiu del Barça defensava que “Catalunya és una potència esportiva, però s’ha d’aprofitar a escala global. És un conflicte més polític i mediàtic que no pas esportiu”. “No veig cap conflicte en cap esportista”, va concloure.

Publicitat
Publicitat

56 Comentaris

Publicitat
#36 Anaquiri, Balaguer, 11/06/2014 - 16:58

Es cert que catalunya tindra potencial pero per ara caldra descarregarlo a la seleccio espanyola. Agradi a qui agradi, de moment cal ferho aixi i cap jugador no shi ha negat. Si el panorama camvia ja es podran plantejar altres alternatives!

#35 BCNIndependent, Barcelona, 11/06/2014 - 13:16

Provincianisme català que fa vergonya. El català es és part de la identitat del nostre pais sí i s'ha de promoure però no més el parla poc mes de 7 millions de ciutadans en aquest mon. El barça s'ha fet gran parlant castellà, anglés, brasiler (portugues) i fent futbol i sumant gent de tot arreu

#34 carletto, barcelona, 11/06/2014 - 13:03

el barsa de barto no te una linea independentista!!!si la culerada vol ser undependent que crein la lliga catalana am leuropa el palamos i el mollerussa!!

#33 Laura Artés, bcn, 11/06/2014 - 12:59

Que catalunya es españa!!!!!

#32 La Decima , Barcelona, 11/06/2014 - 12:48

Aixo demostra el estat en el que es troba el club i els seus directius!! Si no remeu tots en la mateixa direccio, on voleu arribar??? Can Barça es Can Pixa, comencar a fer pena de la bona aquestos culerdos

#32.1 Raul gonzalez blanco, Lleida, 11/06/2014 - 13:00

Tienes toda la razon!!! Eres un crack!!!