Publicitat
Esports · 24 de Setembre de 2009. 19:05h.

'El Periódico' torpedina les aspiracions de Laporta

La notícia de la investigació a vicepresidents de Barça qüestiona el futur del president del club

'El Periódico' torpedina les aspiracions de Laporta

La notícia, a la portada de 'El Periódico'

Quan els últims moviments de Joan Laporta indicaven que havia decidit donar el salt a la política després de deixar la presidència del FC Barcelona, la notícia difosa per El Periódico de Catalunya, segons la qual el club ha investigat quatre vicepresidents davant la pròxima campanya electoral blaugrana, qüestiona aquest salt de Laporta al món polític.

El medi que ha revelat la investigació als vicepresendentes del Barça sol reflectir les opinions del PSC, i, per descomptat, als socialistes catalans no els interessa el perjudici electoral que pot originar als components del tripartit una eventual candidatura de Laporta al capdavant d'un front unitari independentista.

Aquesta candidatura es podia crear a partir de la plataforma de Joan Carretero, Reagrupament, després que recentment ja s'han produït acostaments entre els dos personatges. Fins i tot Carretero ha expressat la seva predisposició a no ser el primer de la llista electoral, en un gest dirigit a facilitar les coses a Laporta.

Una llista encapçalada per l'actual president del Barça perjudicaria electoralment Esquerra Republicana, un fet que podria propiciar que els components del tripartit no aconseguissin sumar els escons necessaris per repetir l'experiència després de les eleccions catalanes de 2010.

La principal conseqüència d'aquesta situació seria la pèrdua pel PSC de la presidència de la Generalitat. En aquest sentit, el PSC està interessat en el fracàs polític de Laporta, i ha estat precisament en un mitjà proper al PSC on ha aparegut aquesta notícia que, efectivament, posa en perill el futur polític de Laporta.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Isma, Sant Cugat, 25/09/2009 - 16:56

pero quina mania a lligar españolisme amb desvetllar aquesta aberració. Españolisme com el del cuñadissim quan ens va enganyar? Es que no s\' aguanta per enlloc. elefants us heu fet pupa amb la vostra trompa... que llestos que sou!

#18 Pep, sans, 25/09/2009 - 16:38

No hi ha més noticies que en Laporta . No cal parlar d'informes de la Generalitat, ni de la crisi econòmica, les mesures del govern, el deficit públic .....
Quina por us fa Laporta

#17 santsenc, Vila de Sants, 25/09/2009 - 16:31

Quina casualitat. Fa unes manifestacions polítiques i va a una mani independentista, i al cap de no res la premsa esbomba malifetes seves. Si no hagués anat a la mani això tb hagués sortit? de quin partit és el periódico i Montserat Tura?

#16 Cesc, Cardona, 25/09/2009 - 10:41

Ha ha! I aquests de l'Españolódico van de progres, plurals i independents. Quina trepa de sectaris provincians i casposos. Quina por que tenen els sociates a la llibertat. Amb la independència catalana se'ls desmunta el "xiringuito". Ànim Laporta.

#15 Víctor, Barcelona, 25/09/2009 - 10:40

Ja li agradaria a El Periódico poder torpedinar alguna cosa. Aquest diari de minyones, con diu en Sostres, no té res a fer amb gent valenta com Laporta. Les seves mentides només se les creuen els enemics del catalanisme. Ningú més.