Publicitat
Esports · 22 d'Abril de 2010. 15:21h.

El PPC demana "el cessament immediat" d'Alfred Bosch

Alberto Fernández sosté que "no és suficient que Carod Rovira s'excusi"

El PPC demana "el cessament immediat" d'Alfred Bosch

Alberto Fernández, en una imatge d'arxiu

El president del grup municipal Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha reclamat el cessament d'Alfred Bosch, com a coordinador de l'Àrea d'Història i Pensament Contemporani del Departament de la Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya, després de desqualificar al RCD Espanyol , en l'article 'Nació Perica', publicat en un diari.

Fernández Díaz ha afegit que "no és suficient que Carod Rovira s'excusi dient que des del govern de la Generalitat no comparteixen aquestes opinions, sinó que és imprescindible el cessament immediat d'aquest càrrec de la Vicepresidència de la Generalitat".

Finalment el president Popular ha recordat que fa pocs dies un càrrec municipal de l'Ajuntament de Barcelona va dimitir dels seus càrrecs per insultar a la directora de la Televisió de Catalunya, Mònica Terribas.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Josep, Catalunya, 23/04/2010 - 13:33

Aqests del PP es passen el dia demanant cessaments, dimissions, destitucions,... que no saben fer una altra cosa? Perdó, sí, saben posar recursos contra un Estatut aprovat democràticament pel poble,... ah, i també saben homenatjar franquistes com Samaranc

#5 Pep, Torello, 23/04/2010 - 12:37

pero a aquest paio el paguem tots, inclos aquells que el insulta no?

#4 obcr, Barcelona, 23/04/2010 - 10:15

què fort, es veu que aquest home, el Fernández Díaz, no té feina,oi? ja em diràs si ara s'ha de posar amb això...poc favor li fa a l'espanyol
on està la llibertat d'expressió????

#3 Gerard, Basilea, 22/04/2010 - 21:23

Jordi, jo crec que el nom més escaient pel CAmp Nou seria L´ORINAL !!! No creus? Como anillo al dedo.

#2 emilio, a@a.com, 22/04/2010 - 18:02

¿Como es posible que la consejeria de Vicepresidencia (sr Carod) ,..... tenga un \"coordinador de l\'Àrea d\'Història i Pensament Contemporani\"? Pero qué cachondeo es este?