Publicitat
Esports · 20 de Juny de 2008. 15:00h.

El PPC demana pantalles gegants per a veure Espanya contra Itàlia

A l'Eurocopa de futbol

El PPC demana pantalles gegants per a veure Espanya contra Itàlia

Una bandera italiana, en un balcó de Barcelona

El president del Partit Popular de Catalunya (PPC) a l'ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha reclamat a l'equip de govern municipal que instal·li pantalles gegants en alguns carrers de la ciutat per a que els barcelonins puguin seguir els partits d'Espanya a l'Eurocopa. El dirigent popular ha explicat en un comunicat que aquestes pantalles es podrian posar a Montjuïc, a la Plaça Catalunya o en algun altre punt cèntric de la ciutat, de la mateixa manera que han fet altres ciutats de l'Estat com Madrid, on la iniciativa "ha tingut un gran èxit". "L'Ajuntament hauria de prendre com a exemple aquesta iniciativa i oferir als barcelonins afeccionats al futbol l'oportunitat de seguir el partit d'Espanya contra Itàlia en alguna zona de Barcelona", ha subrallat el líder del PPC, que ha afegit que el consistori local ja ho va fer amb motiu d'alguns partits de la Champions League amb una notable afluència de seguidors anglesos i alemanys a la nostra ciutat.

Publicitat
Publicitat

70 Comentaris

Publicitat
#70 Amaro Carlos Vicente Barón, Sant Sadurní d'Anoia, 27/06/2008 - 23:22

Según El Mundo, el Ayuntamiento de Barcelona se ha negado finalmente a instalar las pantallas. Una vez más, la dignidad de los catalanes que nos sentimos españoles, la vuelven a hechar por los suelos. Sigan atacándonos, que nosotros les responderemos.

#69 jose maria, barcelona, 27/06/2008 - 14:02


como puede ser que vengan equipos de otras ciudades y les habiliten en barcelona espacio para ver el partido con pantallas gigantes y juegue españa este domingo la final y no nos pongan una pantalla gigante? hereu haz algo!!

#68 Maria, Barcelona, 27/06/2008 - 11:39

QUEREMOS QUE PONGAN PANTALLA GIGANTE EN BARCELONA PARA PODER SEGUIR LA FINAL DE LA EUROCOPA. HEREU, LOS BARCELONESES TENEMOS DERECHO DE SEGUIR A ESPAÑA.

#67 Ruth, Barcelona, 27/06/2008 - 11:37

CAPDEVILA, me siento muy orgullosa de que seas de Tàrrega, y español, porque lo has demostrado. Yo, como catalana, me siento orgullosa de ti. UN ABRAZO, JOAN!!!

#66 Ferran, Girona, 23/06/2008 - 13:59

El dia 29 ESPANYA CAMPEON !!! El dia 29 ESPANYA CAMPEON LOLOLOLO LOLOLO !!!
Crec que sería una bona idea això de posar pantalles gegants. Som molts catalans que animem i seguim a Espanya !!!
Visca Catalunya i Espanya !!!