Publicitat
Esports · 7 de Novembre de 2013. 19:59h.

El PPC porta el Consell Català de l'Esport davant la Fiscalia

Denuncia les "irregularitats" detectades per la Sindicatura de Comptes

El PPC ha anunciat que portarà a la Fiscalia i l'Oficina Antifrau les "irregularitats" detectades per la Sindicatura de Comptes al Consell Català de l'Esport. L'informe fa referència a la gestió durant l'any 2010.

El portaveu del grup, Enric Millo, ha indicat que la Sindicatura va posar en evidència "la il·legalitat continuada, l’amiguisme i l’intent d’implantar una xarxa clientelar pel territori". També ha apuntat que aquests presumptes fets "es van cometre durant el mandat del tripartit, i ara és CiU qui no vol saber què va passar ni que les greus irregularitats tinguin conseqüències".

Segons el PPC, l’informe va concloure que "el Consell Català de l’Esport va atorgar gairebé 40 milions d’euros sense concurs públic" i que "les subvencions inferiors a 300.000 euros, un total de 21 milions d’euros, van ser signades per la llavors presidenta Anna Pruna quan no tenia competències per fer-ho, era tasca del conseller".

Millo ha acusat CiU i ERC d'"obstrucció interessada" per rebutjar una proposta de resolució popular perquè "fos el propi Govern de la Generalitat qui ho posés a mans de la Fiscalia i l’Oficina Antifrau".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat